PrensinAnnesi2021 Aya girmesine az kaldı. Oğlum delirmis gibi. Sabah mama sandalyesine koyardım birlikte kahvaltı yapardık şimdi önünde oyuncakların hepsini yere atıyor ve sürekli bagiriyor bunu yaşayan var mi sebebini çözemiyorum
ikiprens_annesiii PrensinAnnesi2021 vay anam vay atak mı yine bende diyorum bucocuk niye böyle 😪 hic bitmicek mı bu atak yahu 🤧
Badeliz PrensinAnnesi2021 bizde 15 inde 8 aylık oluyor kızım bizde de durum aynı kucakta bile durmuyor sürekli yere atıyor kendini napıcağımızı şaşırdık🤦🏻♀️
Kahveliseker PrensinAnnesi2021 yarin tam sekiz aylik oluyor. Ellerini uzatip sinirleniyor titreyerek bagiriyor. Mama sandalyesinde ne bulsa firlatiyor. Gece uyutup koyuyoruz en az bes kere aglayarak uyanıyor. Yemek yedirirken kasiklara vuruyor bu zamana kadar tv ile yedirmedim iki gundur öyle yediriyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Bol bol da sabir versin. 😢
PrensinAnnesi2021 irva anneligimden şüphe etmeye başladım inanın ne yapsam olmuyor hiç böyle değildik biz birlikte kahvaltı ederdik şimdi sacmasapan bagiriyor durmadan. Dışarı çıkartıyoruz günde bir kez acaba 2 kez mi çıkmalı ? Ne yapmak lazım sizce
Ahsenimveben irva bizde 9 +1 olduk diş geldi mi sizde de 6 dişi var üst 4 alt 2 olduk bu aralar istahsiz ve eli ağzında baş parmağını ağzının yan kısmına sokuyor acaba diyorum yan disler mi geliyir Bilgisi olan var mı hanımlar
irva PrensinAnnesi2021 Bizim de aynı bağırmalar vurmalar sürekli mızmızlanma.Sabah akşam dışarıda ama yine aynı.Dişler patlayıp duruyor peşpeşe.Yani o ataktan sonra hiç düzelmedi çocuk.Ek gıda reddi uykuya direnme her şey var.Yani tek değilsin.😊
PrensinAnnesi2021 Kahveliseker ya bu sinir nedir anlamadım kaşıklara vuruyor aynen. Bu atak ne kadar surcek tirlatcam. Çok mu sıkılıyorlar anlayamadım ne yapmam gerektiğini
Kahveliseker PrensinAnnesi2021 ben atak takip etmiyorum bizim oglan delirdi mi o zaman anliyorum. Her gun disari cikariyorum araba icinde de bagiriyor boyle ayaklarini yukari dikerek hemde. dumduz gidiyoruz yani arabayla noluyor anlamiyorum. Evde oyunlar kartlar halkalar ne bulsam oynuyoruz ondan da memnun degil. Ne yapsak yaranilmayacak zamanlardayiz anlayacaginiz.
Eylusunannesiii PrensinAnnesi2021 8 ay atağıda mı varmış😂 bende diyorum benim kizima ne oluyor bikac gündür 🤦🏻♀️😂
Ercetinelisa- Alın benden de o kadar. Delirdim uyku yok yemek yok. Zombi gibi geziyorum. Bitmedi bu ataklar
PrensinAnnesi2021 Ercetinelisa- yemek yiyemiyorum zaten ona yedirirken güç bela oturuyor mama Sandalyesinde valla isler zor ya Allah sağlık versin hepsine
PrensinAnnesi2021 Kahveliseker tamamen bu durumdayım ve gun boyu sürüyor yapcak birsey yok o zaman kendimi parcalasam nafile gibi yani. Oyuncak oynamaktansa yandan çıkan sudyen askısını kopartmaya çalışıyor 🐨
Kahveliseker PrensinAnnesi2021 benim oğlum da gözlüğümün düşmanı 😂 kafayi taktiklari bir sey illa ki var demek. allah saglik versin de bunlar da gecicek inşallah büyüyecekler👶🏻
PrensinAnnesi2021 Gecenaz nasıl büyük bir atakmış bu. 4. Ay atağı çok kötüydü hiç yememişti. Bunda da sürekli agliyor delircek gibiyim ne zaman biticek merak ediyorum
Tuba_engn PrensinAnnesi2021 Genelde suyuna gidenlerdendi… Sakin karşıladığım için oda belli bir düzenden sonra sakinledi. Bugün 8 aylık olduk ama en zor ayımız 7 ay idi. Ama şimdi sonuça baktığımda çok güzel sonuçlarla çıktık.🥰🙏❤️ Bu ataklar onların büyüme atakları her ataktan sonra öğrendikleri şeyleri görünce sabrettiği deydi diyorum. Zamanla annesi onun sadece senin yardımına ihtiyaçı var. Büyüyorlar ve birgün öncesi bir daha gelmeyerek yaşa.
PrensinAnnesi2021 Tuba_engn çok doğru yazmışsınız her anin değerini de bilmek lazım ama bazen cok zor oluyor isler ya da benim için öyle anlayamadim
Hygge PrensinAnnesi2021 Bizim desteksiz uyumamız tamamen bitmişti 8.ayda 😳 11 aylık olduk halla sallıyorum 😔
PrensinAnnesi2021 Hygge yanına uzanınca uyumuyor mu? Hoş gerçi kalkarken uyanıyor bu seferde. Benim ki kendi yataginda yatmaz oldu zaten boşuna almışım park yatak