pitircikkk kizlar cevrenizde bu meslegi yapan tanidiginiz var mi? calisma durumlari nasil mesai saatleri vs. ne zaman atandilar, kac puanla?
Saripapatyam123 pitircikkk Valla bacı bizim bi tanış var gardiyan yardımcı olur mu bilmiyorum ama sabah 8 akşam 5.30
Mihrimah3 pitircikkk mülakatla alım yaptığı için puanlar değişir çok yüksek değil genelde erkeklerde 70 küsürle giriliyo alım sayısına göre değişiyo tabi kadınlarda daha az alıyo puan daha yüksek. Çalışma şekli cezaevine göre değişiyo kapalı cezaevleri biraz sıkıntı çalışırken telefon falan kullanamıyolar 24 saat nöbet usulu çalışanda var 8-5 çalışanda var ama şuan pandemiden dolayı yatılı çalışıyolar mesela 1 hafta cezaevinde kalıyolar 15 gün tatil gibi
Bilgekusunannesi pitircikkk Eşim ikm şuan pandemiden sebep bi hafta orda kalıp 15 gün evdeler çalışma şartları bayanların daha iyiymiş
vuslat0705 pitircikkk benim bir arkadaşımın eşi infaz koruma memuru. Onların sistemi şöyleymiş 1 hafta yatılı nöbet tutuyorlar 1 hafta evinde izinli sayılıyormuş. Fakat bayanlar için nasıl işleyiş olur bilmiyorum
pitircikkk Saripapatyam123 calisma saatleri heo birbirinden farkli ya 😂 tanidiginiz kisi erkek mi kadin mi acaba
Lina34 pitircikkk 2016 da başladı kaç puanla bilemiyorum naaş 6 bin ama eksiliyor tabi sigorta falan pandeminden önce 1 hafta eza evinde 2 hafta evdeydi öncesinde 1 ay yoktu şuan 8 5 sistemine geçti düzene girdi
MerveKayraTugra Eşim infaz koruma memuru 2011 yılında 85 puanla atandı çalışma saatleri 1 hafta iş yerinde karantina 2 hafta ev izni ama eşim 24 saat nöbet tutup 3 gün evde kronik rahatsızlığı olduğu için
pitircikkk MerveKayraTugra 2011 ve 85 cok yuksek puanla atanmis masallah su an kadinlarda en dusuk puan olmus cok yuksek ya
Lina34 pitircikkk gelde anlat onlara ama en güzel yanı infaz koruma memurlarının lojmanları var eşim bu sene ismini yazmadı askerde olduğu için haziranda yazarsa inşallah çıkar taşınırız lojmanlara bütün evin hersi 600 çok iyi ya paranın yarısı cepte biz şuan 1.300 kira veriyoruz 70 tl de aidat çok zor bu devirde