KereminAnnesi Arkadaslar sma kullananlar bebeğiniz günde kac kez kaka yapıyor aşırı sulu mu yapıyor ve kaka rengi nasıl ,benim bebeğimin ki mamadan mı kaynaklanıyor onu anlamak icin soruyorum yardımcı olursanız sevinirim?
Kbrelif KereminAnnesi bizde sma kullanıyoruz ve kakası normal sarı ne sulu ne katı ama sanırım gaz yaptı sanırım bizde yeni başladık kullanmaya ve bi kaç gündür sancısı var gibi sizde de gaz yaptı mı
Esinkrglle KereminAnnesi ben de sma artı anne sütü veriyorum dün bebeğimin kakası yeşildi doktorumuza attım hemen normal dedi. Gündüz çoraplarını çıkarmıştım biraz emerken uyurken de öyle uyudu ayakları üşüdü sanırım o zaman da yeşil oluyomuş 🤷🏻♀️
Retina KereminAnnesi benim bebeğim 29 günlük sma kullanıyorum 3 günde bir kaka yapıyor.gaz sancısı pek yapmadı başka mama kullanmadım açıkcası golden goat denicem çok methediyorlar
KereminAnnesi [bilinmeyen] canım bebeklerin kakası sarı olmalıymıs öyle duymustum bende ondan tedirginim sarıydı evolvia kullanırken ama gazlıydı buna gectim yesile döndü ve su gibi bide aralıklı yapıyor bugun yapmadı mesela
TwinsMother Bende sma kullanıyorum. Normal 2-4 atası yapıyor kimingünde 1 kez yapıyor. Bende evolvia kullandığımda su gibi ve 5 ten fazla yaptı golden goat kullandığımdada yeşil yaptı. Birkaç gün deneyin doktoruma sorduğumda normale dönmezse değiştir demişti
Esinkrglle Tazeanneze 14 günlük bebeğim doktor 2 saatte bir 30 ver doymazsa biraz daha dedi önce emziriyorum sonra da mama veriyorum. Yalnız 30la doymuyo ilk günler 60 veriyodum direkt şimdi 40 45 arası veriyorum emzirdikten sonra. Sütüm az çünkü sağınca anca 20 30 ml çıkıyo 😞 sizin ne kadar bebiş ve mama?
Tazeanneze Esinkrglle bizimki 55 günlük bende önce emzirip sonra 5 kere 90 ml veriyorum bizdr başta 30 veriyoduk ama ilk ay 600 gr alınca artırdı doktor ama su an 90 bile bazen yetmiyor 30 daha yapıp veriyorum