Cereen Merhabalar doktorumuzu değiştirmek istiyorum bebeğim 15 aylık oldu ankaradaki anneler kimlere gidiyosunuz memnun olduğunuz özel veya devlet farketmez tavsiye edebilceğiniz doktorlar kimler acaba yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸
esmerayes Cereen devlet olarak sehir hastanesi atilla cifci Ozelde kesinlikle medikalpark engin yurdakul Ve ata yildiz plazada dr tulin koksal kendi klinigi var ikisinden birime gotururum hep
Cereen Gizem9565 ogün hoca sadece kendi kliniğinde mi hizmet veriyor hala bi hastaneyle anlaşmadı mı acaba
yoncaaaa Ankara şehir hastanesi doktorları hepsi profesyonel olarak onun için çoçuk bölümüne gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz zaten hijyen olarakda çok titiz temiz bir hastane
Cereen yoncaaaa şehir hastanesinde hamilelikten kalma ciddi travmalarım var allah düşürmesin ama mecbur kalmadıkça kapısından girmek istemem yanıtınız için çok teşekkür ederim yine de sağolun
Zumraninannesi1 Cereen Bende sehir hastanesinde basladim gebelige ama sonra ozelde devam edip dogum yaptim korona zamani doktorlarin tavirlari cok degismisti. Siz ne yasadiniz acaba cok merak ettim özel degilse kisaca yazabilirmisiniz
Cereen esmerayes çok teşekkür ederim Engin hoca için çok yoğun muayene süresi 10-15 dk gibi şeyler okudum internetten öyle mi gerçekten oldu bittiye mi geliyor muayeneler acaba
esmerayes Cereen evet yog7n oluyo ilhi cok engin beye ama ben kendi adima soyleyim hic 10 15 dakika muayene olmadi ne sorduysam cok guzel cevapladi ilgilendi hep
Cereen Gizem9565 ismen tanıyorum güven hastanesi Taner beyin bölümünde çalıştım 3 sene klinikleri ortak bilşyosunuZdur ordan tanıyorum
Uzaybtl Memorial faruk barış elverici .. çok ilgili bir doktor . Beneğin motor gelişimi vs. çokmilgileniyor
Gizem9565 Cereen evet yine onunla özel muayenehanesi var nasıldı doktor olarak ben memnunum ama bazen hani çok pipiriklisin fln diyor bana
lollapalooza Park caddesinde Hakan Bektaş. Çok ilgili bir hekim. Ne zaman arasam ulaşıyorum ve cevap alıyorum. Muayenelerde hep önerilerde bulunuyor. Çok da iyi kalpli bir insan.
Cereen lollapalooza evet Hakan hocaylada çalıştım çok tatlıdır ben ayrıldım kendi kliniğini açmış oda muayene ücreti nedir acaba numarasını kaybettim bende hocamın
Cereen Zumraninannesi1 normalde medical park ta takipçiydim gebeliğimde odetaylı usg ye bakan doktor bebeğimde kalp sorunu gördü sonra süreç başladı çocuk kardiyoloğu araştırmaya başladık bulduk 3 hekime gittim 3 ü de tahliye kararı verdi acil olarak tabi prosedür olarak heyet kararı gerekiyor o yüzden şehir hastanesine başvurduk heyete çıktım ama 1 hafta sürekli gittik geldik genetik test istedi heyet yaptırdık sonra Korona çıktı tabi ben doğum yaptım bu süre zarfında kafamda bi tane soru çok şükür korkuttukları kadar ciddi bi sorunu yok bebeğimin ama son 4 ayımı zehir ettiler ve hala şehir hastanesinin önünden daha geçemiyorum aklıma o 1 hafta geliyor hep
Cereen Gizem9565 ben Ogün hocayı değil de Taner Aksoy’u tanıyorum hala da konuşuruz düğünüme kadar gelmiştir sağolsun çok tatlı çok iyi bi insandır hekimliği de çok iyidir gerekmedikçe asla ilaç vermez tedavileri hep hızlı ve yerindedir zaten çok hastası vardı hep iletişimde olur hepsiyle tek tek ben klinik kafasında olan bi insan olmadığım için gitmek istemiyorum çünkü işlemler parça parça oluyo. Kan vericek olsak hastaneye gidicez aşısı olcak hastane yine tek bi yer olsun istiyorum o yüzden direk hastane düşünüyorum
lollapalooza Cereen Muayene ücreti 250 TL sanırım yanlış olmasın bizim sağlık sigortamız olduğu için daha az ödüyoruz.