FMS BirAlparslanAnnesi Söylediğiniz şekilde besliyorum herşeyi veriyorum hatta yumurtayı çok istekli yemiyor ama ben inat ediyorum veriyorum doktor bana diyor 4 saatte bi emzireceksin dedi ama çocuk memeye çok düşkün dayanamıyor bende haliyle kiyamayip verdim doktorda emzirme şeklin yanlış çocuk kilo alamamış hatalisin dedi geçti
Deleted12 FMS 8 ay 3 günlük erkek en son geçen ay 5 inde 9400 du. Cumartesi bu ay için gideceğiz bakalim kaç oldu. Tahmini 9800 olmuştur. Ayda 300 400 alıyorlar artık. Gerileme olmadığı zaman sıkıntı yok dedi doktorumuz. Yerinde sayabilir yani.
FMS Dtbrc Doktorun verdiği listeye uyacakmisim ve 4 saatte bir emzirecekmişim gün içinde 2 kez uyutacakmisim benim çocuğum zaten uzun süreli uyuyan bir çocuk değil ki doktora anlatamadım
BraveBoy FMS 6. Aydan sonra anne sutu pek yaramiyor canim. Bizde yegenlerimi buyuttuk hep cok cocuk baktik. O yuzden 6 dan sonra ek gidaya baslanir sut yaramiyo.
FMS Jdjdjdsj Yani aslında bakarsan çocukta güzel yiyor herşeyden istiyor Yeni tatlara açık ne yapsam yiyor yani bende saldım artık sağlıklı olsunda demek ki bünyesi böyle dedim kendi kendime
FMS Duyghu35 Boyu da 3 ayda 4 santim uzamış ama ona da az dedi doktor tamamen benim içimi kararti doktor değiştireceğim
birrsorrumvarr teacher54 Maşallah sana bizimde 7 aylıı 8 kg ama bizimki minyon erkek hem bbekten bebeğe değişir bence önemli olan kilo değil O kilonun ona zarar verip vermemesi
FMS Mom345 Bende öyle düşünüyor canım yani iştahı iyi çok şükür hiç bir hastalıkta geçirmedik demek ki bünyesinde iyi dedim kendimi öyle rahatlattım açıkçası
Mom345 FMS canını sıkma o yüzden he baktın kafaya takıyorsun takviye kullan iştah açmada işe yarar belki
ipekkizz FMS Sizi rahatlatmak adına söylüyorum 9 aylık kızım 6950 kilosu doktorumuz iyi gdiiyor dedi takmayın kafanıza
Duyulurum FMS ben de o hatayı yapıyorum ama elimde değil. 13 aylık. 24 saat birlikteyiz ve tek sakinlesme noktası meme. isteyince vermemek mümkün değil. Geçen gün meme istedi kahvaltı yapicaz diye vermedim. Ağlamaya başladı kendini o kadar sıktı ki burnu kanamaya başladı. Kanı memede durdurmak zorunda kaldım. Birileri olunca yine onlarla oyalanirken aklına meme gelmiyor ama yalnızken unutturamiyorum
Degrmenesra FMS dün 1 yaş aşısını olmak için sağlık ocağına gittik 8 kilo 350 gram kilo almıyo doğru düzgün yemiyor diş çıkarıyor üstüne offf bilmiyorum şükür sağlıklı ama kilosu az ebede az diye söyledi
BraveBoy Degrmenesra canim saglikli olsun cok sukur ama bende senin gibiyim cok kafama takiyorum cok ii anliorum seni. Benimkide 3. Aydan itibaren gece memede uyuyakaliomus gece emmesi azaldgi icin kilo alimida azalmisti hala kizarim kendime uyku sersemi farketmemisim :(( keske mamaya baslasaydim yada erkenden ek gidaya 4. Ayda basladaydim. Aptal gibi 5. Aydan sora basladim anca toparlanio oglum buyudukce harektleniyo da kilo alimida duruyo
BraveBoy Duyghu35 pirincli bol yogurtlu yayla corbalari, kiymali tarhana, gece muhallebileri, ara ogunde bebe biskuvisi ve muzlarla besliyorum ben. Kilo alimi 4. Ayda cookk azalmisti suan 10 aylik anca toparlaniyo.