Pandaliii Kızlar dolap ve gardrpostan aktif olarak ürün satıyorum. Bebeğim küçük olduğu işin kargoya gidemiyorum. Kargo bu uygulamalar üzerinden adresten ücretsiz alım yapıyormu bilen varmı. Daha önce biri yazmıştı sanki alınıyor diye ama
Han30 Pandaliii hayır yapılmıyormuş, bende bugun bi ürün aldım aldıgım kişi söyledi, bende satış yapıyorum alıyorum
Han30 Usengeccanee devamlı bi ürünü öne çıkarın dolap uygulamasında, güncelleyin ürünlerinizi, yorum vs olması begeni olması sanırım üstlere taşıyor ben daha önce pek üstüne düşmedim 2 haftadır devamlı aktifim ve satış olmaya başladı
Pandaliii Han30 hadi ya. Aslında kargo çok yakın bir sokak var aramızda ama bebek 1.5 aylık gidemiyorum o yüzden
Pandaliii Vivalaarya bunun için ne yapmak lazım şubeyimi aramalıyız yoksa müşteri hizmetlerinimi. 1 sokak var bizim kargoyla aramızda
Senemmm11 Pandaliii arayıp durumu anlatırsanız gelirler yakınmış zaten aranız bebeğim var çıkamıyorum falan diyin işte
Han30 Pandaliii bebek arabasına katsan yakınmışta. Bende dün ilk defa gititm oğlumla 7 aylık ve gidiş geliş 1 saat sürdü 20-25 dk sürdü bebek arabası ile gidince
Vivalaarya Pandaliii Yok direkt genel numarayı arayın ya da internet siteleri var oradan eve kurye çağırma servisi var formu dolduruyorsunuz paketin üzerine kağıt yapıştırın uygulama ismi ve kodu şeklinde öyle teslim edin kuryeye
Usengeccanee Han30 ben abiye koydum hiç soran olmadı bile anlamadım dediğiniz gibi yapıyım o zaman canim
Han30 Annis-ogul oglumun kıyafeti- puset-oyun halısı- kendimin günlük elbisemden . Beybi nest ve reflü yatagınıda katacağım kullanmadıklarımı elden çıkarıyorum bu sayede
Vivalaarya Pandaliii Ben hiçbir zaman vermedim. Hatta ben güvenliğe bırakıyordum ordan gelip alıyorlardı. Yurtiçi için konuşuyorum diğerlerinde de öyledir muhtemelen.