Siyahii https://www.hizliresim.com/ri2kpgy bu saç nasıl güzelleştirilir? İpek gibi olsun istedikçe olmuyo. 😄 keçe gibi yatıp kalkıyo daha beter oluyo😅 öneriniz varmı güzel anneler
1ana1bebe Siyahii şampuanlami yikiyorsunuz sabunlami, şampuan yumuşatıyor genelde ama, birde hindistan cevizi yağı zeytinyağı falan sürebilirsiniz duştan önce bir süre bekletin yıkayın sonra
Annesininmucizesi_ Siyahii mustela yumuşacık yapıyor isterseniz bi deneyin içeriği de temiz . Bazı markaların içerisindeki kimyevi ürünler saç yapısını sertleştirebiliyor
Tugbatugba123 Siyahii Bebek saçı kazitildiktan sonra yeni cikan saclar sert ve çok gür cikiyo o ipeksi bebek saçı kalmiyo o yüzden hiç kazitmadim.ben
Zalimsin ben bebek saç krremi kullanıyorum bazen de tarama spreyi ama aynı hep kıvırcık kızım da sanırım lüleli kıvırcık saçların kaderi bu
1ana1bebe Siyahii Dalin benim yüzümü bile kurutuyor ya, sende denesen kendinde istersen onunla yıkama artık tabi sen bilirsin
Zalimsin Siyahii şimdi johnns baby doğru mu ayzdım bilmiyorum onun kremi ve pembe şampuanı bir de saç tarma spreyi ama daha önce rossmandan almıştım kutusu duruyorsa bakayım adına o aşırı yumuşak yapıyordu çok güzeldi
Zalimsin Siyahii isana kids pembe renk üstünde unicorn ve peri var azıcık damlası bile saçı yumuşacık yapıyo :D
Esdoel Tugbatugba123 genetiğe bağlı bence benim eşimin saçları ince iki çocuğumu da jiletle kazıdım kızımı bı kere 4 yaşında şuan yumuşacık saçları oğlumu da 3 kere kazıdım 4 ay öncesine kadar da uzundu sacalri tepesi bagliyordum hatta oda yumuşak ve ince
Annesininmucizesi_ Siyahii evet haklısınız aslında ama baya uzun süre gidiyor büyüğünü alınca . Ben hala yenidoğan olarak geçeni alıyorum . İndirimleri takip ediyorum bol bol 😇😇bide bebeğim alerjik diğerleri hemen Konak yapıyor
Rubab_Mommy Siyahii badem yagi cok işe yariyo.Yikamadan 2 saat once surun.Hem sac cikariyo hemde inanilmaz yumuşatiyo