AA201207 9.ayda aşı var mı ? KKK aşısı yapıldı diyen var 1 yaşa kadar aşı yok diyen var . Sizler ne zaman yaptırdınız
birfincantuzruhu AA201207 kızamık aşısı yapılıyor normal de 1 yastı 9 aya çekildi. Yumurta alerjisi varsa vurulmamasi gerekiyor o yüzden doktora danışmanı öneririm. Bizim oğlan da 9 ay 10 günlük kontrolden sonra vurdurcam inşallah
Bernag AA201207 daha dün bebeğimin kontrolü vardı. Son özel aşısını yaptı doktoru. Özellikle sordum sağlık ocağında yapılması gereken bir aşısı varmı diye. 1 yaşında var dedi. Bu arada 9 aylığız
Ekinaras Ben yaptırdım doktorumun tavsiyesiyle. Kan tahlılıde 9.ay da yapılıyor saglık ocagında bılgınız olsun.
AA201207 birfincantuzruhu peki bu 9.aya çekilme durumu yeni mi oldu daha geçen ay ki kontrolde ebe bize 1 yaşa kadar aşı yok dedi
birfincantuzruhu AA201207 valla bi 2 ay oldu sanirim ben duyalı arkadaşım da oğluna 10. ay da yaptırdı
AA201207 Balkupum2505 farkli uygulanıyor sanırım neye göre uygulanıyorsa yaptıran arkadaşlar olmuş. Alerjisi var mıydı bebeğinizin o yüzden mi 1 yaşta yapıldı acaba
AA201207 Bernag 6.ay asisindan sonra bize de bir dahaki aşı 1 yaşında denildi sağlık ocağında.ama farklı uygulanıyor heralde çıkamadım işin içinden 🤷🏻♀️ doktorumuza yazdım cevap bekliyorum
Seatib AA201207 oğlum 6 aylık yeni yaptırdık aşıyı. Sağlık ocağındaki hemşire 9 . Ayda gel o zaman var bir dahaki aşısı dedi
AA201207 Seatib Bize 1 yaşına kadar yok denilmişti çözemedim neyse bugün tam 9 aylık eğer yapılacaksa bile zamanını kaçırmadık en azından
AA201207 minmin-hanim siz söyleyince baktım 6.aydan sonra 12.aydan devam ediyor aradaki aylarda aşı görünmüyor
kaymakliekmekkadayifi AA201207 canim dun saglik ocaginda 6 ay asilarini yaptirdik ebemiz dediki Suriyelilerden dolayı saglik bakanligi ek doz koymuş 9. Aya normalde takvimde olan bi asi degilmis.
AA201207 kaymakliekmekkadayifi Allah allah herkese değişik değişik bişey denilmiş özel aşı olsa tmm dicem onlar farklılık gösterebiliyor ama bu devlet aşısı niye böyle ikilemde kalınmış anlamadim
minmin-hanim kaymakliekmekkadayifi kendi e nabizinizda çocukların hesaplari da var oradan görebiliyorsunuz. Eğer kayıtlı değilse e devletten onay yapıp görebilirsiniz