tosbilitostos Kızlar tereddüt ettimde üroloji ye randevu var sadece. Cocuk cerrahisi falan daha iyi geliyor kulağa üroloji diyince korktum yavrum daha 6 aylık sizler memnun kaldınız mı? Ne kadarlıkken yaptırdınız?
tosbilitostos etipuf çok saolun ne kadar pişmanım 40 günlüktü eşim yaptıralım dedide kıyamadım şimdiye kaldı
Kerem-inAnnesi Minikkurabiye bnmkide 3aylık şimdi bende yaptırmak istiyorum biran önce.. Zaten şuan çok hareketli biraz daha beklersek hiç tutamayız. Tavsiyeleriniz varmı onu yap bunu yapma gibi..
Minikkurabiye tosbilitostos dikişlerinin düşmesi 20 günü bulmuştu bizde. Ama ağlaması sadece ilk gün olmuştu.
Eminerd tosbilitostos hiç korkmayın ben 8 aylıkken çocuk cerrahına yaptırdım 😊 denilenlerin aksine çooook kolay geçti 0 ağlama diyebilirim 👍🏻 İlk 3 ay gaz sorunu yüzünden yaptırmak istememiştim.
Minikkurabiye Kerem-inAnnesi bi numara büyük bez kullanın ilk 10 gün. İlk çişini yaparken çok ağlıcak uzun sürebilir bu ağlaması sabırlı olun. 3 gün sonra sık sık ılık suyla duş aldırın. Dikişleri ve sünnet izi suda iyileşir. Sünnet bölgesine varsa kantaron yağı kullanın. Zaten doktor krem vericek. Pipisine 1 hafta dokunmayın ıslak mendil dahi değdirmeyin yoksa ağlar. Bide muhakkak calpol verin 6 saatte bi (doktorumuz söylemişti)bebişinizi rahatlatır. Geçmiş olsun şimdiden🌸
Hamdis08041988 tosbilitostos 2.5 aylikken ürolojide yaptirmistim. Cok şükür iyi geçti. Ne kadar erken yaptirirsak okadar hizli iyileşiyor yara. Ilk 3 gün sikintili sonra düzeliyor. Ben 2 gün calpol verdim huysuzlandinda. Baya ise yaradi.
MinnakEgem tosbilitostos kulağa kötü gelmesiyle ne alakası var zaten ürolog bakması lazım bizde cumartesi olacağız ürolojide
tosbilitostos MinnakEgem bebek olunca sanki cocuk cerrahisi diyince daha iyi geliyor yani de haklısınız
Portakalkokusu tosbilitostos doktorum bana cerrah ,çocuk cerrahisi ve üroloğa yaptırabilirsin dedi yani 3 de uzman içiniz rahat olsun
tosbilitostos Eminerd canım önce randevu alacagım ya gidince nasıl oluyor bi anlatırmısın süreci yani tahlil falan oluyordur büyük ihtimalle sonra nasıl oluyo günmü veriyorlar
Yagmursonrasitoprakkokusu tosbilitostos 17 günlükken üroloji doktoruna yaptırdık. Şu an 10 aylık, şükür ki bi sıkıntı yaşamadık
tosbilitostos Minikkurabiye canım önce randevu alacagım ya gidince nasıl oluyor bi anlatırmısın süreci yani tahlil falan oluyordur büyük ihtimalle sonra nasıl oluyo günmü veriyorlar