GiybetReis Kızlar selam Bebeğim için kışlık uyku tulu ve mont arayışındayım. Hangi marka önerirsiniz? Bi de uyku tulumunun içine bişi giydiriyor muyuz? 😊 kızım şuan 6,5 aylık ama tabi 9 ay - 1 yaş kış için bakıyorum. Sezon gelmeden alayım fiyatlar artar kesin😳
Vanilya GiybetReis Mont;zara çok güzel kapitoneler var. Onlardan alıcam. Uyku tulumu da woolnat kesinlikle tavsiye ediyorum. Geçen sene çok memnun kaldım. Kızım çok rahat etti. Bu sene de aynı tulumu giyecek. Beden olarak zaten iki sene kullanılıyor
ZehraSareMom GiybetReis Bende monta baktım bu gün Zara içime sindi HM ve LCWaikiki ince diyenler var bilemedim
Grlnl GiybetReis geçen online özel indiirm vardı h&m de ordan aldım çok güzel sıcasık tutuyor. Havanın durumuna göre giydiriyorsun bebişi. 6-12 ay aldım ben. Boyu baya uzun. Şuan 5 aylık kullanmaya başladık. Şuan mesela ince uzun kollu zıbın ve ince bir alt ile gitdieiyorum zatwn çorapsız yatırıyordum. Çok beğendim ben
EB1661 Vanilya Woolnagları togları varmı sizinki neydi ben hangisini alcamı bilemedim üstünü çok açıyo içinde pişmesinden yada ince kalmasımdan korkuyorum. İlk defa alıcam kusura bakmayın ondan soruyorum
GiybetReis Vanilya woolnata baktım şimdi de 450 tl civarı ya yüksek değil mi fiyatları değer mi? Bir de ben 2 tane alayım diyordum biri kirlenir diğerini yıkarım vs diye 🤦🏼♀️
GiybetReis ZehraSareMom ebebekte Midimod montlar var onlar iyi mi acaba yorumlar iyi gibiydi ama bilemedim
Vanilya EB1661 Ben tek kat ve çift kat aldım. Şimdi ekim gibi tek kat giydirmeye başlarım. Kaldırdım tulumları ama netten bakarım toglarına.çift kar tek kat diye kolsuz kollu tulumlar var canım. Dereceye göre giydiriyorsun. Kutuda gönderiyorlar zaten. Bizim evin içi 24 derece oluyor çift kat giydiriyorum ben zıbınla. Sabaha karşı düşebiliyor çünkü ısı. Bazen altına ince bir pijama Veya incecik tulum giydiriyorum. Ama tog konusunu hiç hatırlamıyorum. İletişime geçtim ben siteyle evimin derecesine göre aldım. Tek kat almıştım ilk memnun kalmadım. Çift kat işimi gördü. Kara kışta tek kar yeterli gelmiyormuş meğer
Vanilya GiybetReis Fiyat olarak değer. Evet iki tane alınsa iyi. Ama ben sabahtan yıkayıp asıyorum hafif nemli kakıyor ertesi akşama Peteğe koy. Tamamdır. Fiyatına değer benim açımdan. Zaten iki sene kullanıyor. Bu senede kullanacak. Artık seneye yenisini alıcam
GiybetReis Vanilya Teşekkür ederim🌸 toplamda neredeyse 1000 tl. Belki bi adet woolnat bi de başka bi tulum alabilirim gündüz uykuları için.
Vanilya GiybetReis Aynen olabilir. Ovli de memnun kalınan bir marka. Ovli ye de bakabilirsin canım. Ama woolnat gözü kapalı tercih ettiğim olur
GiybetReis Vanilya Çok teşekkür ederim🌸 bide şey soriim bebeğin uyurken çorap giydiriyor musun kışın?
Rizelipek Bi tane içi polarlı bi tanede astronot mont alıcam kışlıklar çıksın hele astronot montun içinde terliyorlar bile
Eminos Rizelipek astronotu giydirince baska bi mont daha kullanmaniza gerek olmuycak bizim oyle oldu ogluma baska ilave degis giydirmedim
Eminos GiybetReis uyku tulumunun icinde sadece zibin vardi baska bisey giydirmedim e bebekten almistim bi beden buyuk alin e bebegin kaliplari kucuk 24 derece olur odasi 1,5 tog uyku tulumu almistik
Feslegenkokulu Banada bilgi olsun bu post benim bebegımde 6 aylık asla üstünü örtmüyor uyku tulumu kışın yeterli oluyormu acaba
GiybetReis Feslegenkokulu evet üzerine örttüğünüz yorgan niyetine sayılıyor tulum. Zaten üstünü örtmeyin asla birşeyle . Tehlikeli baya Allah korusun🙏🏻