Elif0802 Oğlum 2 ay 6 günlük al damağının sağ tarafında diş var yamuk küçücük çıkmış kontrl ettm gerçekten diş korkmalımıyım 2 çocuğum kızımda böle bşe yaşamadım normal midir yaşayan var mı
Yesim25_ Elif0802 benim kızımın da o zamanlarda öyle oldu sert bir şekilde sonra kayboldu 6.ayına 2 gün kala iki dişi birden cıktı diş değilmiş o yine doktor a sor
Belinay12 Elif0802 disli doğan bebek bile var ben hastane de doğum yaptığım zaten disli bebek doğmuştu tek dışı vardı 😊
Belinayyy Elif0802 canim benim basima gelmedi ama dun bi arkadsimle sohbet ettim 4 aydan once dis cikarsa yapilmasi gereken testler varmis sanırım isyersen bi doktoruna danış bunu
Berilsmom Ya benim de kızım 2 buçuk aylık ve acayip salyası var damaklarını kaşımak istiyor baktım beyazımsı bişey var diş gibi ama bana da daha çok erken geldi
akillibidikcgty Berilsmom ağzına bakmadım ama oğlum salya akıtıyor ve elini ağzına sokuyor bu diş çıkarıyor mu demek? Erken sanki salya için, ayrıca dün geceden beri doğru düzgün uyumadı :(
Elif0802 Belinayyy öyle mi şuan korktum Peki ben bi çocuk doktoruna gideyim en kısa sürede teşekkürler
Belinayyy Elif0802 korkutmak istemezdim canım gercekten hic bi bilgim yok duyduğumu söyledim sonra bizede soylersen sevinirim doktorun ne dedigini
IrmakDuygu Diş incisi olabilir bizde hala var 10 aylık kızım☺️ Diş incisi yuvarlak beyaz sivilce gibi oluyor
Cennetinsusu IrmakDuygu Benim kızımın 8. Ayından beri var ilk başta diş geliyor sandım. Ama değilmiş. 1 yaşında hâlâ duruyor doktora gidince sormayı unuttum. Geçti mi sizin. Ve hiç dişi yok.
IrmakDuygu Busraveece benim kızımın doğduğundan beri var bir sebebi yok kendiliğinden geçiyormuş zamanla şuan ilk zamanlardaki gibi beyaz ve kabarık değil sanırım zamanla yok olacak
IrmakDuygu Elif0802 pek bilinmiyor hatta bazı doktorlar bile bilmiyor olabilir diş incisi diye geçtiğini gelişimin bir parçasıymış ben sonradan araştırarak öğrendim hiç bir sakıncası yok hatta damakta oluyor diş bölgesinde olmuyor endişelenmeyin🤗☺️
irva IrmakDuygu Merhaba benim oğlum 24 günlük.Damağında var 3 4 tane diş incisi çıkıyor araştırdığımda sanırım öyle.Bu zamanla geçiyor mu ? Pamukçuk sandım ilk bilmediğim için.