Esra73 Doğum kilolarınızı nasıl verdiniz kaç kiloyla doğuma girdiniz ve ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?
melike5461 Esra73 75le hamile kaldım 95le doğuma girdim 😂 ama sadece karnım vardı çok büyüktü kızım 4 kg doğdu normal doğum olsa 5e yakın olurdu baska biyerim kilo almadı 😂 birde 40ım çıkana kadar kendisi gitti kiloların
Wanderlust Esra73 9 kg aldim sezeryan oldu 6si dogumda gitti 3u de sonraki 2 hafta icinde gitti. Birkac aya da kendi kendine bikac kilo daha gitti hic birsey yapmadim sadece emziriyorum belki o etkili olmustur bir de yapi meselesi annem de dogum sonrasi hic dogurmamis gibiymis genetik olabilir ☺️
ilknur02 Esra73 58 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla sezaryen doğurdum , kızım şuan 5 aylık 2 ay emzirebildim sadece , o emzirme döneminde 12 kilo verdim 66’ya düştüm şuanda hiç bir şey yapmadım 63 kiloya düştüm son 5 kilom kaldı inşallah en kısa zamanda onuda veririm 🤲🏻
BirSusamTanesi Esra73 60 la hamile kaldım 37.haftada 82ile doğuma girdim ama çok şiştim ellerimi falan kapatamıyorum şişlikten 4700 oğlum doğdu kordona dolanmıştı biraz şişliği vardı tabii 4 gün sonra hastaneden çıkarken ben 70le oğlum 4300le çıktık 40 gün kanamam da gelince zaten eski kiloma döndüm ama tabii o deri değişik bsydi kiloyu versen de sonra sardık falan öyle gitti temmuzun sıcağında tabii
Esra73 melike5461 bende 72 kiloyla hamile kaldm 85 doğuma girdim şuan 76 yım bi 10 kilo vermek istiyorum ama emzirdiğim için nasıl verecem bilmiyorum her emzirmeden sonra canım birşeyler yemek istiyor 😒
melike5461 Esra73 benim sütüm gelmedi emziremedim çok geleni emzirdim sokra hepten gitti. Bende zayıflamak istiyorum ama şuan bebeğimle uğraşırken düzenli diyet yapmam imkansız o yüzden biraz büyümesi gerek 🥰
Birprensesannesiii3850 55 kiloyla hamile kaldım 77 yle doğuma girdim en son kızım 3 aylikken tartildim 60 kg gelmistim
Esra73 Birprensesannesiii3850 şuan kaç aylık kızınız ve kilo vermek için birşey yaptınız mı yoksa kendisini gitti
Birprensesannesiii3850 Esra73 5 aylık olcak 1 hafta sonra hic birsey yapmadim😂çok yememe rağmen vermişim göbek basen kaldi ama aşırı kilo kalmadı çok şükür
Crocusd 56 kilo ile hamile kaldım, 70 kilo ile doğuma girdim.. doğumdan çıktığımda hala 70 kiloydum, cinnet geçirecektim 🤣🤣 10. Günde 62 kiloydum. Doğum yapalı 5 ay oldu, 60 kiloyum şuan hala 😔 emzirdiğim için diyet yapamıyorum, 4 kilo kaldı bakalım☺️
Esra73 BirSusamTanesi bende 45 gündür doğum yapmışım sadece 8 kilom gitti zaten zayıf değildim de 72 hamile kaldm 85 le doğuma girdim şuan 76 yım nasıl vericem bilmiyorum emzirdiğim için diyette yapamıyorum
Meyaska Esra73 65le hamile kaldım, 83le sezaryen oldum. Doğumdan 1 ay kadar sonra 6-7 kiloyu vermiştim ama kayinvalidemlerde kaldım uzun süre. Şimdi 80 varım sanırım. Evime geçince sağlıklı bir şekilde beslenmeye başlamayı planlıyorum. Beyle yapabirim inşallah
Kuzeyin_annesi53 Esra73 75 kiloyla hamile kaldım 85 le sezeryan doğum yaptım doğumdan çıktığımda 74 kiloya inmistim yani doğumda 11 kilom gitmiş oğlumda 3.350kg doğdu
Beren28 Esra73 47 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim . Kızım 3 aylık 56 kiloyum . 6 kilo daha vermem lazım ama emziriyorum Sigarayı da bıraktım iştahım cok . Bakalım nasıl gidecek 6-7 kilo