Rosaa Kızlar covid oldum o yüzden bebeğimi emziremiykrum. Ama bir anda oldu herşey ve bir anda kestim emzirmeyi . Bebeğim nasıl etkilenir acaba nasıl bir yol izlemeliyim ? Daha önce bu durumu yaşayanlar nasıl gecti?
kurkmantolumadonna Rosaa memeden neden kestiniz ki şu an bende covidliyim ilaç kullanmıyorum ve emziriyorum o sekilde
Begooo Emzirmeyi neden kestiğinizi tam olarak amlayamadjm ama ben de covid olduğumda ilaç kullanmadım ve emzirmeye devam ettim zaten sakın emzirmeyi kesme dediler bana doktorlar siz de kesmemelisimiz eğer ilaç kullanmıyorsanız
GoGirl Rosaa iyiyseniz emzirin cift maske takin hijyene onem verin emzirmeyi kesmek sirf bu sebeptense mantiklo degil
Momandteacher Ben de covid oldum. İlaç kullanmıyorum. Sağım yapıyorum bir de günde 2,3 kez çift maske eldiven falan takıp emziriyorum. Asıl şu anda ihtiyacı var bebişlerin anne sütüne bence. Hızlıca atlatırız şu süreci inşallah
Mehtaponurs Rosaa 19 aylik oğlumla ayni sakızı cignedim her gun öpe öpe kokladım zaten bütün gün dip dibeyiz hic Burda okuduklarım gibi önlem almadim yok cift maske vs. Hic bir sıkıntı da yaşamadık cok şükür. Evde bir tek ben kötü oldum eşim ve oğlum hic rahatsizlanmadi bile. Bu kadar telaş yapmayın bence. Bol bol emzirin bırakmayın
Momandteacher Rosaa benim kızım 5 aylık daha. Önleminizi alıp emzirin ya da sağıp verin ama kesinlikle anne sütü verin.
Rosaa Mehtaponurs ya bende mecbur ilgileniyorum dokunuyorum ama Işte sütten geçer dey8nce eşim biraz korktum
Ikrazumra19 Rosaa benxe suan covid 6.gunumdeyim 2 cougumada ben bakiyorum kucagima da geliyor yemekte yediriyirum maskemi takip mecburum cunku emzirin bence anne sutu cok faydali
kurkmantolumadonna Rosaa evet doktorum dedi maske tak el hijyenine dikkat et ağrı kesici olarak parol iç bu şekilde emzirebilirsin dedi