Emine52 Miine Hadi yaa allahmm az daha alacaktim resmen iyiki sormusum, bime fakirin de geliyor aslnd aguzel ama nasl bilemem dedigne de bakayim bi gelirse
Miine Emine52 bak mutlaka canim, bnm evde fakir.var ondan çok memnunum tozpembe gri olan dimi onu diyorsun bn aldım 2 sene çok memnunum
Mom62626272 Gri olanı kullanıyorum çok memnunum günlük süper çekim gücü iyi benden sonra çevremdeki herkes aldı kırmızıdan iyi
Emine52 Miine Aynen evet toz pembe gri olan ucgen seklinde agiz kismi onu alcakdm sonra surkli karsima fantom cktii bilemedydim
Nazli1598 Emine52 bence fiyatına göre çok iyi ben genel temizlik dışında mutfağımı hep onla süpürüyorum günlük diğer markalardan daha iyi çekiyor net
Miine Emine52 dediginizden bn kullaniyorum çok memnunum üçgen ve tekerlekli hali da çok güzel ilerliyor
Mom62626272 Emine52 evet gri bendeki annemde kırmızı vardı asla aynı değil çekim gücü onlarda sonra gri aldı
simgesell Emine52 içini her defasında temizlerseniz torbasını yikarsaniz arkadan toz falan salmiyor . Bende kırmızı var günlük kullanım için ideal gayet hafif ve pratik
75kinalikuzu Emine52 hiç almayın ben fantom kullandım düşünce hemen kırılıyor sonrafakiein aldım bime gelmişti çok pis kokuyor saçlarında çekmiyor pişman oldum sakin almayın gırgır daha iyi