EbrarBilgem Leylaa_ patatesli börek yaptım bide dünden mercimek çorbası var biraz alakasız oldu ama öyle denk geldi 🤣yanına da soguk içecek yeterli 😋
Honki_Ponki Leylaa_ kocam mesai yapmasaydı olardı ama olsun katık söledik gelcek nasipse buda yeterli 😁
Almina06 Leylaa_ 😂😂 yaa çok basit aslında eti muhurleyip düdüklüde havuçla sarımsakla 45 dk pişiriyoruz servis ediyoruz bu kadar 😂 mastercafin bana kattıkları yapın eşiniz bayılır 😂
Melekkerem Leylaa_ karışık kızartma yapacam eşim yok sevmez diye tekken yapayım dedim patates patlıcan biber üstüne de domatesli sarımsaklı sos yaparım taze ekmekle kola aldım mı bu iş tamam 🤓Ay aciktim😂
Deleted12 Leylaa_ ohh valla hep ozenmisimdir ne güzel keşke benim annem yanimda olsaydı her gün yemeğe gitseydim.😑 Sağolsun oğlum bugün herhalde akşama benim yahnimi yapacak🙄 canım çıktı bugün yemek memek yok ac yatın anacim her gün de yenmez ki 😂😂😂😂
Ebrugoktug08 Leylaa_ kıymalı patlıcan oturtması yapmaya çalışıyorum yanına cacık belki pilav da yaparım bilemiyorum 😂 oğlum bacağımdan ayrılırsa inşallah
Domino Leylaa_ bende dünden makarna vardı yanina mercimek çorbası, tavuk yaptım. ayran da çalkalarım taam.