AnayimBenAnaaa İlk seansımda ya nasıl olur ne anlatırım konuya nasıl girilir acaba diye kafamda çok fazla soruyla gittim ama inanın karşısındaki iyi bir dinleyense mükemmel geçiyor. İlk tanışma kısmını geçtikten sonra bana “Evet yaşadığınız pek çok olay vardır birikmiştir peki neden o zaman değilde şimdi geldiniz sizi buraya savuran rüzgarı söyler misin” dedi ben açıkçası oğlum için gittim sinirlerime hakim olmak,ona iyi bir anne olmak amacıyla ama konuşmaya başlayınca meğerse bambaşka şeyler için gittiğimi öğrendim. Benim bayağı kötü anılarla dolu bir çocukluğum var taa o zamanlarda gelen kaygı bozukluğumun olduğu ortaya çıktı. Yani inanın ne için gittim ne buldum. Her seans çıkışında kendimi biraz daha hafiflemiş hissediyorum. Çünkü dışardan bir gözün beni dinleyip yanlışlarımı,doğrularımı söylemesi üzerine birde tavsiyelerde bulunması bana çok iyi geldi. Keşke diyorum daha önce gitseymişim. Çünkü benim evliliğim çok şükür çok güzel ilerliyor eşim mükemmel bir eş,baba,arkadaş ama hep benim kaygılarımdan,düşüncelerimden,yanlış anlamalarımdan kavga çıkar (kavga dediysem ben konuşurum eşim susar konuşursam olay büyür kırılırsın der) ama son günler bayağı bir sakinleştim az bile olsa bazen olumlu bakıyorum ☺️