Merhabalar, kızım şuan iki ay 3 günlük ,bebeğim 7 günlükken kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo oldu ve işe yaramaması nedeniyle 5 gün sonra da açık kalp ameliyatı oldu. Bu süreçte neredeyse bir aya yakın hastanede kaldık. Ağız ile beslemeye başladığında anne sütü aldı hep ancak çok fazla emziremedim doğal olarak servise çıktığımızda da emmemeye başladı. Ne kadar zorladıysam da almadı göğsümü ağlama krizlerine giriyordu. Doğal olarak emmedik için sütüm azaldı. Sağsam da çok çıkmamaya başladı.Ben de Mama verdim. Mamadan sonra süt alerjimiz çıktı şimdi aptamil pregomin as veriyorum. Bebeğim 2800 kg doğdu ve ameliyattan sonra hastaneden çıktığımızda 2810 kgdı. Bebeğim 35 günde sadece 620 gram alabildi ve doktorumuz az kilo alıyor bu kilo alımıyla mevcut rahatsızlıkları ile baş edemez dedi iki gün yoğun bakımda iki gün de serviste yattık tekrar. Sıvı takviyesi falan derken 150 gram aldırabildik. kızımın yoğun bir reflüsü de var. Entübeden dolayı boğazı tahriş olmuştu. Doktor emme ve yutma çok gelişmemiş başka herhangi bir problemi yok dedi. Zaten bebeğim biberonla 60 ml veriyorsam yarısını döküyor tam içemiyor yanlardan sürekli akıtıyor. Hangi biberon demediysem de bunu çözemedim. Sormak istediğim hemen hemen aynı durumda olup bebeğine kilo aldıran anne var mı. Bebeğim hareketli bir çocuk çoğu zaman gündüz hiç uyumuyor gece uyuyor bazen de tam tersi oluyor. Suan çok çaresiz durumdayım haftaya cuma günü kilo kontrolümüz var yine ve çok stres yapmış durumdayım. Mama içen bebeğinize günlük kaç ml mama veriyorsunuz. Reflüyle nasıl baş ediyorsunuz. Bir de biberonla beslerken nasıl dökmemesini sağlıyorsunuz. Fikirlerinizi bekliyorum🙏💐