Zeytin_cekirdegi Gorkeminannesiii 13.günüm bugün şükğr iyiyim yarın teste gideceğüm nasip olursa ibşallah.bu süreçte sarımsaklı yopurt turşu sirke ile gargara kekik ıhlamur meyve sebze tüketirseniz hızlı geçer inşallah çift maskeyle emzirdim bebeğimide bu arasa
Gorkeminannesiii Zeytin_cekirdegi benim oglanada geçti büyük ihtimal burun tıkanıklığı öksürük var 🤒🤢
Gorkeminannesiii Emine0326 valla seviniyordum geçmedi diye ama galiba onada geçmiş burnu tıkalı öksürüyo 😔 ıhlamur yapcam şimdi oda içsin bende içerim hemen atlatır inşallah 😔
Zeytin_cekirdegi Gorkeminannesiii geçer canm inşallah aç kakma faydalı leylerden tüket calpol ver bebeğine huzursuzlandığında falan sende emziriyosan parol iç ağrılarına bemzirdiğim için ülaç vermediler parokla falan iyileşmeye çalştm çok geçmiş olsn
Mom62636362 Gorkeminannesiii 😔 her ne kadar yorumun çok tatlı olsa da çok üzüldüm canım Rabbim şifa versin
Zeytin_cekirdegi Gorkeminannesiii emziriyorsan parol iyi.bnmde bel ağrısı ve ateşim çoktu ilk zmanalar parol rahatlattı bol su iç dediğim gibi yedüjleerine dikkat eet atlatrsn çift maskeyle emzir bebeğini bol bol yıka emzirmeden önce ellerini
Meltemavi Duyulurum ilk bogazda kalıyor daha sonra cigerlere iniyor ya belki de karanfil hijyen saglıyodur agızda. Sonuçta günde en fazla 3 kere agız temizligi yapıyoruz vardır bi bildikleri