cemreninnannesii Kızlaarr merhabaa kızım 9 ay 16 günlük 2 dişi çıktı alttan şimdide üstler kabarık ama pek çıkacak gibi değil alt iki dişin yan taraf sağda diş çıkıyor neredeyse damağı yarcak çıkcak diş belli bu normal mi üstler çıkmadan alt sağ çıkar mı
Ebraryz cemreninnannesii benim bebeğim 9 aylık ilk dişleri üstten çıktı iki tane ama ortadan değil köpek dişleri çıktı vampir gibi çok komik duruyor normalmi bende sormuş olayım :D
Pinky35 cemreninnannesii kızım nerdeyse 11 aylık üst iki diş çıktı 🤭 altta hiç yok , daha da çıkacak gibi durmuyor 😃😃😃 anormal birşey mi
ilknur02 cemreninnannesii benim bebiş 5 aylık alttan iki diş birden çıkardı ve hala da o dişlerin yanlarını eliyle ısırarak kaşıyor üstte hiç bir şey yok şuanlık acaba sizinkiler gibi o iki dişin yanından mı çıkıcak ? 🥰
Seymassssssss cemreninnannesii bizim de üçüncü alt sağ çıkmıştı canım sonradan üstler çıktı dördü birden
cemreninnannesii Pinky35 bizim 7 aylıkken alt ikisi çıktı aynı anda sonra üstlerde beyazladı daha yok bu sabah bi baktım alttaki sağdaki patladı patlacak nasıl oluyor bu iş anlamadım🤣
Pinky35 cemreninnannesii anne babaya da bağlı die biliyorum mesela sizin bebekken hangi dişleriniz çıktıysa ilk bebeğin de öyle oluyormuş
Pinky35 cemreninnannesii bizim 10 aylık çıktı ilk diş, doktora demiştim hala dişimiz yok , kimse dişsiz kalmamış daha demişti bana 😂😂😂
lgsya cemreninnannesii evet cıkıyor ☺️ 5 bucuk aylıkken alt ön dişinden bırtane cıktı hatta tek dıslı canavar dıyordum ogluma😁 suan 7 bucuk aylık bırden ustten 4 tane dıs cıkardı alttan bırtane daha suan 6 tane dısımız var Cok karısık dıs cıkardı yanı oglum
tavsancikinannisi lgsya benim oğlumda öyle 10 aylıkken tek diş çıkardı şuan 13 aylık 4 diş birden patlattı
cemreninnannesii mom1236 belli oluyor mu peki geç kalmış sanki çıkarmakta her bebiş çok farklı gerçekten
Seymassssssss cemreninnannesii valla dördü birden çıktığı İçin baya zorladı canım ama uçları çıkınca rahatladı
mom1236 cemreninnannesii gerçekten çok farklı, maalesef bir belirti yok damaklarında en ufak şişlik dahi yok. Huysuzluk zaten sürekli var her zaman huysuz bir çocuk. En son çare ne oluyor dişi çıkmayan bebek için acaba bilmiyorum
Duriskonunannesiii cemreninnannesii her çocuğun farklı oluyor bizim 7 aylıkken alt iki aynı anda çıktı sonra 8-9 ay arası birden üstteki dört tane çıktı 11 aylıkken de alttaki iki yanlar çıktı öyle saçma bir şekilde çıkardık şimdi de bütün azıları aynı anda çıkarmaya çalışıyoruz köpeklerden ses yok hala
Aslan-123 cemreninnannesii 3 üncü alt cikabilir benim oglumunda öyle oldu önce 2 alt cıkti üstten bekliyordum sag taraftan alttan 1 tane daha cikti coook sâsirmistim😂😂