annesinin_kizi watermelonlove kıyamam ona yaa 😔 Her alt açmada yıka canım uğraltırıcı oluyor ama hem ferahlator hem de tertemiz olur Kaç aylık bebeğin
watermelonlove annesinin_kizi 40 günlük 🥺 normalde ilk zamanlar beni emmedi biberon kullandı günlük kakasını normal yapıyordu sonrasında beni almaya başladı sanırım biberondan gelen süt kadar midesi dolmadı 2 3 gün kaka yapmadığı oldu sonrasında normal düzene bindi ilk normal günlük kakasını yaptığında pişik olduk birden bire oldu anlamadım nasıl oldu
watermelonlove annesinin_kizi Evet çok küçük her altını açtığım da canım sıkılıyor 😔 nasıl kurtulacaz bilmiyorum normal büyük bir bebeğe göre daha da hassas cildi herşeyi denemeye de korkuyorum
Ozbk watermelonlove pişik olunca böyle ucu beyaz sivilce gibi şeyler çıkıyor benim bebeğimde. Ona da pudra çok iyi geliyor. Silip kuruladiktan sonra pudra döküyorum 2 güne geçiyor. Diğer kremler geçirmedi
Ankakusu35 watermelonlove evet günde 2 kes kullanılıyo ama üç dört günde anca iyileşiyo bizde öyle oldu bende korkmuştum neden geçmedi diye endişelenmiştim ama 4 gün rahat kullandım
watermelonlove Ankakusu35 Bana gün belirtmedi sadece 2 kez dedi etki eder zaten dedi ama işte ben mi yanlış kullandım bebeğime mi iyi gelmedi bilmiyorum 2 kez tek kullandım bugün hametanla karıştırıp sürdüm inşallah kaş yaparken göz çıkarmam canım
Tortilla watermelonlove işte yanı soylemesj gerekıyor karısıyırp sür yıka kurula ıkısını karıstır sür canm
Oznuratm Oznuratm dene canım iyi geldi bize iki kremi karıştırıp sürmek geçirdi bir kaç gün içerisinde 😊
Ankakusu35 watermelonlove geçene kdar günde iki kere kullanmanız gerekiyo sudocrem gibi anında etki değil
Dilaylaa Bepanthol ile travazol birlikte kullanmıştım ben oda bir iki kez sürmek bile yetmişti sıcaktan biraz fazla etkilenmişti . Ama onun dışında Bepanthol pişik kremini günde bir kez sürüyorum ben zaten düzenli .
watermelonlove Dilaylaa Pişik önleyici kremler her alt açmada sürülmüyor mu pişik öncesinde Sebamed kullanıyordum
Dilaylaa watermelonlove Ben günde bir kez kullanıyorum zaten benim kız iki yaşını geçti :) Bepanthol benim en memnun kaldığım . Her ürününü kullanıyorum.
Dmrcnn watermelonlove travazol yada troysd u hametanla karıştrmanız gereyor o şekilde üç güne geçer. Bnm oğlum pişik olduğunda bn hametanla troysdu karıştryorum. Doktorunuz da böyle söylemişti
watermelonlove Dmrcnn herkes pişik kremi neyse travazolu da öyle karıştırıp sürmem gerektiğini yazmış sağolsun doktorumuz bu ayrıntıyı söylemedi sadece 2 kere kullanacaksın dedi gün bazında mı yoksa sadece 2 kere mi o ayrıntıyı bile söylemedi 😓
Dmrcnn watermelonlove 5gün sabah akşam çünkü travazol ve troysd kortizon içeriyor 5günden fazla kullanılmasını önermiyor doktorlar. Ama bnm dediğim gbi karıştırıp kullanırsanız 3güne geçiyor zaten sabah ve akşam günde 2defa
watermelonlove Minik_SerCem Ben tek sürdüm daha beter oldu burada arkadaşların dediği gibi karıştırıp sürdüm geçmedi henüz ama o kötü olanı giderdi