Mom345 Mom9870 bizim burda 0 6 yaş anaokulu diye geçiyor kreş diye yazmıyor mesala başında özel yazıyor
Mom9870 Belgiansareweird Bende bilmiyorum inanın benim zaten anaokul serüvenim olmadı daha öncede kreş olayımız olmadı daha yeni bakmaya çalışıyorum ama Ablamda kızını gönderiyor anaokuluna 4 yaş üstü istiyorlarmış anlayamadım.
Belgiansareweird Mom9870 cok karisik biraz sanki turkiye’de ozelikle aylara gore baktiklari icin. Mesela ben 2 yasindan sonra cocuklarin aylarini saymaya birakiyorum cok karisik oldugu icin 🙈 en iyi bir okulu ve kresi arayip konusun onlar mecburen dogru bilgiye sahipler diye dusunuyorum
Mom345 Mom9870 https://www.hizliresim.com/3wkt6m0 Ben netten araştırıyorum önümüz sene işe başlayacam şimdiden araştırmalara yorumlara bakıyorum henüz gezmedik hiç bi yer nasıl oluyor bilmiyorum sanırsam sınıf sınıf yaş grubuna göre ayırıyor lar
Mom9870 Belgiansareweird Evet hatta gidip bizzat görüşmeyi düşünüyorum yakın zaten en azından alırlarsa önceden de görmüş olurum. Çok teşekkür ederim 💐
Belgiansareweird Mom9870 aynen birde gitmisken okuldaki atmosferi nasil duzeni vs. Gormekte cok onemli. Mumkunse birde bir derse katilmayi sorun. Sinifin arkasinda oturup belki izeleyebilirsiniz ogretmen ne yapiyor aktivite olarak, cocuklara nasil davraniyor 🤗🌸
Mom9870 Belgiansareweird Ayy ben zaten bırakıp hemen gidemem bu zaman kadar hiç ayrı kalmadık üzülürüm. 😂
GoGirl Belgiansareweird buna hic bir yer izin vermiyor derse katilmaya dogru da degil zaten hatta su an covidden dolayi hic kabul etmiyor
FatmaKrbkl Belgiansareweird bu doğru bir davranış değil, çocuğun anneden ayrılmasını zorlaştırıyor. Ve bazı çocuklar veliyi görünce kendi velisi olsa da olmasa da dikkat çekme çabalarına giriyor. Kaldı ki zaten şuan gelen genelgelerde velilerin okul binalarına ve bahçelere girmeleri yasak
Belgiansareweird Mom9870 ahaha ya haklisiniz vallah bende cok zorlanicam vakti geldiginde. simdiden dusununce gozlerim yasariyor esimde ayni birbirimize hic faydamiz yok teseli edemiyoruz 😂😂 gecen ergenlik hali birden aklima geldi nasil olur o bile duygulandirdi. Her adim o kadar ozel ki 🥰
Belgiansareweird GoGirl bence cok dogru nesi yanlis? Mesela burda ben ogretmenlik yaparken normal durumdu. Hatta ogretmenlerim bile geliyordu universite yillarimda. Covid’den dolayi anlayabilirim ama genel olarak covid olmasaydi problem olmamali
Mom9870 GoGirl Sanırım anaokulları yarı zamanla alıyor arkadaşımla konuştum da saat aralığı çok fazla ben en fazla 3 saat gitse yeterli diye bakıyordum.
Roseses Gidip görüşün yakınınızda olan anaokul ile eğer özelse alır, kızımın da gittiği yer anaokulu ama 3 yaş grupları var mesela yani direk kreş gibi geçmiyor da 3 yaştan başlatmışlar gidip bilgi almanızda yarar var,
GoGirl Gulbeyz dogru oyle okullarda var bir de okul acilanca gtmek gerekiyor talep fazla oluyor 1 sinif daha aciyorlar kayit islemleri bttikten sonra belirsiz oluyor basta
Mom987 Mom9870 36 aydan alan anaokullari var. Bizim burada 36 aydan öncesini almıyorlar mesela şubat ayıni doldurursak anca anaokuluna gondericem.
MiracAlpinAnnesi Mom9870 Anaokulları 4 yaştan itibaren başlıyor. Bende Miraç Alpi kreşe yazdırdım bakalım 3 gün deneme süresi vardı yarın tam başlıyor .
Mom9870 badeniz Burada bazı arkadaşlar 36 aydan itibaren alıyor demişler bende tam bilmiyorum gidip konuşacağım.
Esdoel Mom9870 bende kızımı anaokuluna yazdırdım. Yarın başlayacak 4 yaşında konuştum müdürü ile boşluk olduğu takdirde 3 yaş çocukları da alacağız dedilerm 4 yaştan başlıyor ama boşluk varsa 3 yaşı da aliyorlarm bizim okul aynı tarihte doğan ilk 6 ay bı sınıf ikinci 6 ayı da ayrı sınıf yapacakmış gayet mantıklı
GoGirl Esdoel her sene oyle oluyor 3 yasta talep cok oluyor onuda aciyorlar genelde okul acikdiktan sonra belli oluyor
Mom9870 Esdoel Anladım teşekkür ederim, sanırım sistem değişiyor burası nasıl bilmiyorum. Bilgi almam lazım gidip. 🌺
Esdoel GoGirl bizim okul yeni yapıldı bu sene açıldı ilk defa bana söylenen bu eğer geçen sene açık olsaydı şansımı denerdim