zynpncr Doğum yaptığımdan beri sol göğsüm sürekli mastit oluyor artık saymayı bıraktım😷 yine kızarıklık var sütüm de tuzlu olmuş elimi değemiyorum. Üşüme de geliyor ne yapmalıyım ya ölcem 🤧🤧
TugceArslan zynpncr Ben de aynı şekildeyim antibiyotik verdi doktor kullandım ama tekrar başladı ve geçmiyor. Tek çaresi sürekli emzirmek ve sağmak. Süt kanallarının boşalması, açılması gerekiyor
Elifnur zynpncr en öyle olduğumda parol içip sıcak sıcak nane çayı içip uyuyordum. Uyanınca rahatlamış oluyordum. Tabi sütümü sağıp duş da alıyodum
Fullmoon zynpncr sıcak banyo sonrası masaj yapıp uyuyorum bende. Kalkınca rahatlamış oluyorum. Kızım beş aylık hala agrı oluyo ara ara. Bitmedi bi
Ayb zynpncr merhaba ben de sol taragta benzer şeyi yaşıyorum ne zaman emmese ya da emmek istemese hemen sertleşip tıksnıyor. Bu nedenle doktorum hergün sıcak su ile masaj yapmamı ve banyoda sağmamı önerdi. Gün içinde de sıcak havlu koyup 2-3 kere makina ile sağmaya çalışıyorum. Bu şekilde sorun yaşamıyorum ama ne zaman aksatsam yine sorun oluyor. kanallar açılınca gayet rahat emiyor biraz tıkansın emmiyor.
zynpncr TugceArslan tadı tuzlu olduğu için emmiyor kızım. Gerçi normalde de emmıyor sol göğsü çok. Aynı şeyleri defalarca yaşamak zorunda mıyız tövbe ya🤯
goncaalp zynpncr surekli sagarak bosaltmaniz gerek lohusayken bende olmustm. Antibiyotik kullandm düzeldi.
Gelincik Benim doktorum kesinlikle sıcak banyo sıcak masaj yasak demisti sürekli emzirme ve sağma önerdi 8 defa bebeği emziriosan 8 defada sağma ve duşta masaj çok fena birşey yaa insanin aklı çıkıyor ben sürekli emzirme ve sağma ile bi haftada toparlamıştım
zynpncr Gelincik düzenli sağacam inşallah. Bebeğim 9 aylık gün içinde 3-4 kere emiyor. Onda da göğsüm tam boşalmıyor galiba. Sağacam ben de mecbur 😶
zynpncr Maviyesil121212 bebeğim emerken çok ağrıyor göğsüm. Hatta diğerini emerken bile sızlıyor. Bir de şişip kızarıyor canım. Tadı normalde şekerli gibi anne sütünün mastit olduğunda tuzlu oluyor
Maviyesil121212 Hirakosar üşümenin mastitle alakalı olacağını düşünmedim. Bi de sütün tadına hiç bakmadım şimdiye kadar. Bi de göğsüm hep şiş ama mastit oldgumu hiç düşünmedim de acaba dayanılmaz bir acı mı cekti ya da başka belirtisi var mı anlamında sordum daha bariz bir belirti var mı ki diye