Mom7262 Kızlar iyi akşamlar dün 2. Aşımı oldum Ama öğlenden beri başım belim her yerim ağrıyor ne ola ki ? Yan etkisi mi açıkçası korkuyorum da 😟 Beni bı aydınlatin 🙏
Mom7262 NukleerBaslikliKiz ya öylemi çok geçmiş olsun biontechmi oldunuz çocukla rahatsız olmak çok zor bakımı yemesi içmesi derken b
NukleerBaslikliKiz Mom7262 Evet canım biontech. Valla çok zor Allah’tan biz memlekete gelmiştik orda oldum dinlenme imkanım oldu size de çok geçmiş olsun inşallah yarına bi şeyimiz kalmaz
Eminerd Mom7262 2. Dozu olduğum gün hiçbir şey olmadı ama ertesi gün bildiğiniz grip oldum bir gün sürmüştü oda 🤷🏻♀️
gezentianne Coyness2020 @-Seda- Zaten biontech aşısının 2. dozu genelde covid belirtileriyle geçiyor 1-2 gün içinde düzeliyor. Aşının içinde tabi ki virüs var ama bu sanıldıgı gibi direkt covid virüsü değil yani aşı olunca covid olunmaz :)) yine birinden kaparsın o ayrı mesele
dmtkrr @-s Mom7262 Mom7262 eda#14576509 Mom7262 cok gecmis olsun cok normal merak etme 2 3 gun surer ama etkileri bendede ayniydi.
Puantiye Mom7262 Aynen yan etkisidir büyük ihtimalle. 2 gün önce de ben ve eşim olduk. Eşimde şiddetli baş ağrısı ve yüksek ateş. Bende de sizin şikayetlerinizin aynısı oldu
bloggeranne Mom7262 bende 2. Aşıyı olduktan sonra sürekli bir uyku hali geldi birde hiç bişey yapasım yok yemek bile yemek istemiyorum benimde 2. Gün başım ve belim birde kolum ağrıyordu
Katya Mom7262 annem de aynı şekilde 1 hafta boyunca hem bütün vücudu ağrıdı hem de grip oldu ateşi çıktı. Yan etkisiymiş doktora gitti doktor sadece ağrı kesici verdi. 1 hafta sonra düzeldi. Bende yan etki yapmamıştı
karprensesiannesi Mom7262 biz aşı olmaya görümcem eşim ben gittik sadece bende yan etki gösterdi aileden de sadece annemde oldu, ne kardeşimde ne eniştemde ne babamda ne ablamda kimsede yan etki olmamıştı