Mehmetaslan Deryaasya Nnr kilo alfım diye veya sıcaktan veya stresten yeterli beslenmeyip öğün atlıyor veya yemiyorsa bebek kilo bile verebilir hergün kaşar ve muz yesin canım et balık türevi şeyler tüketsin mutlaka zaten hamilelik boyunca vitaminlerini kullanmalı. Bi denesin bakalım inşallah sağlıcakla kucaklar bebeğini 🤲🤲
Mehmetaslan Deryaasya içiniz rahat etmiyorsa başka bi yere görünsün güzelim. Doktorun bana söylediğini söyleyeyim sana peynir ekmek yersin peynir çocuğa ekmek sana yarar demişti. O yüzden dedim. Kendi kilosunda var mı artış
Burcc Deryaasya benimde hamileliğim 31.haftadan sonra böyle sıkıntılı geçti. Bebeği besleyen damarlarımda çentik vardı. Haftada bir kontrole gittim. Yememe içmeme de dikkat ettim. 38+6 da normal doğım yaptım bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. 2760 gr 51 cm doğdu oğlum. Zaten doğum başlamasaydı doktorum alalım dicekti
Neclaece Deryaasya doktorum bana hamile anneler bol bol muz ve kaşar peyniri bebeğe kilo yapıyor dedi bence korkmayın kordon olsaydı doktor fark ederdi
Utkucan Deryaasya kan cıvıltıcı iğne veya coraspirin tavsiye ediyorlar böyle durumlarda damarlarda çentik vardır ek olarak balık yağı verildiğinide duymuştum
gozdesh Deryaasya eğer başka doktora göstermeyi düşünüyosanız ve istanbuldaysanız Bahçelievler Ali Paşa Oskay’ı öneririm. Kendi doktorum. Hamileliğimi çoo iyi takip etti. Ultrasonu çok iyi , bana 4’lü test bile çektirmedi kendisine çok güveniyor.