Birponcikannesi Mrb kızlar içimizden hiç diş teli tedavisi gören oldu mu ne kadar sürdü bu süreç birde 30 yaşından sonra taktırsam süreç dahada uzar mı bilgi verirmisiniz birde ücret merak ediyorum yakın zamanda yaptıran olduysa şimdiden teşekkür ederim ☺️
efuchan Birponcikannesi ben tedavi gördüm 2yıl bu süreçte hamile kaldım doğum yaptım bebeğimin ilk doğum gününde telsizdim 5500 tl ödedim çapraşıklık düzeyine bağlı doktor veriyo süreyi
Burcc Birponcikannesi kardeşim şuan invisailing plak tedavisi görüyor 26 yaşında. 62 plak verildi ilk 3 plak 13 günde bir diğerleri haftada bir değişti. Çene darlığı vardı ve dişleri üst üsteydi. Şuan sanırım 10.plakta ama gözle görülür değişim var. Plak tedavisi diş teline göre daha kısa sürüyor
AgentMom Birponcikannesi oğlumda takılı bir buçuk sene oldu. 8 bine anlaştık . Bir sene içinde aylık ödedik. Daha devam ediyor tedavimiz. En az iki sene duruma göre iki buçuk sene takılı kalacak
Kumsal-Arden Birponcikannesi ortaokulda kullandım. Hayatımda verdiğim 2 doğru karardan biri buymuş. Diğeri de burun estetiği 🙃. Ben 4 sene kullandım. 2 sene sabit tel 2 sene plak tedavisi ama benim diş fazlam vardı yani normal dişkerim tamdı bir de hem alttan hem üstten ekstradan köpek dişlerim damaklardan çıkmıştı. Yaş için geç değil kuzenim 40 yaşında yaptırdı fıstık gibi oldu dişleri. Benim 20 sene olduğu için fiyatı bu günle kıyaslamak sağlıklı olmaz
Birponcikannesi efuchan çok geçmiş olsun ne güzel bitmiş o süreç 2 yıl çok uzun düre değil mi ya bakımı çok zorladı mı şimdi nasıl ☺️
efuchan Birponcikannesi zaman zaman zorladı açıkçası dişlerin durumu belirliyor kardeşim zorlandı ben aşırı zorlanmadım aslında tel görüntüsünü kendime yakıştırdığım için de çok uzun gelmedi süreç fakat bazı şeyleri yememek gerekiyo doktor liste veriyor
E_doga Bana da önermişti doktor 22 yaşındaydım o zaman . Ama ben darlıklı insanım gelemem öyle şeylere. Zirkon yaptırdım
Birponcikannesi E_doga zirkonyumda bir sıkıntı oldumu sonradan ya ben seklınden hiç ama hiç memnun değilim gülemiyorum yapısal olarak bi sarılıkta mevcut sen düşün halimi
E_doga Birponcikannesi hayatımda yaptırdığım en doğru iki şeyden biri valla. 20 -25 yıl garantisi var. Ben direkt gülümseme estetiği yaptırdım şeklini rengini ben seçtim harika oldu . İyi ki de yaptırmışım tavsiye ederim
E_doga Birponcikannesi 7 diş yaptırdım . lamine başka teknik o yapıştırma oluyor düşme şikayeti çok duydum etrafımda o yüzden geçirmeli yaptırdım ben. Şu zamanda 15-20 bine patlar dişin kalitesine göre değişir daha ucuza da yaptırabilirsiniz daha pahalıya da ama ortalama fiyat bu
Theodora Birponcikannesi Cok asiri yamuk degilse plak en guzeli. Hem belli olmuyor hem de takip cikarabiliyorsunuz. Ben de kullandim cok rahatti.
Burcc Birponcikannesi 18.000 ₺ idi sanırım. Ama bu fiyat kişiden kişiye değişiyor. Sizde çok problem yoksa belki 10bin belkide 12 bin ₺ tutar
Birponcikannesi Kumsal-Arden ya daha eşimle konuşmadım işe girince ilk işim bu olacak aşırı özgüvenli eksikliği yapıyor umarım istediğim sonuca ulaşırım teşekkür ederim ☺️