Ozlmmln Meryemderin şampuan degil de ben zeytinyağ ile yumuşatıp önce sonra tarıyorum size de tavsiye ederim 🙂
Mervesanne Meryemderin ilk ayda olmuştu bizimde. Zeytinyağı sürüp ters yönde tarayın zaten kabuk kabuk çıktıgını göreceksiniz. İki kere bu şekilde yaptık ve geçti.
Eliftoprak44 Meryemderin zeytinyağının içine biraz karbonat koyup karıştırıp duştan yarım saat önce sürmüştüm. Sonrada ince bi tarakla ters yönde taramıştım. Zaten tarağa geliyor kaldırıyor zeytinyağı. Birkaç banyoda yapın geçiyor
A_s_e_l Ozlmmln bizdede oldu 4 aylık ama Bn bekliyorum kalkasını tarama yapmıyorum acır diye zeytinyağ dedi herkes ne zaman sürülüyor
Beril42 Bende mustela konak sampuan kullanmıstım hıc ıse yaramadı dustan bır saat once zeytınyagı surun yumusayınca tarayın dustan sonra da tarayın ınce tarakla konaklarınız gececektır 😊
Ozlmmln A_s_e_l sürün zeytinyağ banyo yaptırmadan bi iki saat önce yumuşasın yavaş yavaş ara vere vere tarayın öbür türlü çıkmıyor kolay kolay
Gzdoz Kesinlikle mustela tek gecerim ilk kullanimda bile fark etti. Sadece soyle bi ayrinti vereyim dusta saci kopurttukten sonra tarakla tarayin dustan cikinca tekrar tarayin
ovgu Meryemderin doktorumuzun tavsiyesiyle banyodan 20dakika önce badem yağı sürüp sonra mustelanın konak şampuanıyla yıkayıp duştan sonra saçlarını getiye doğru tarayarak nerdeyse iki günde kurtulduk konaktan
Tibektas Meryemderin ilk doğduğunda oldu bizim ganoexcel transparan sabun önerdiler bana kullandım hala da kullanıyorum çok şükür artık hiç olmadi
Morusevenanne Meryemderin konak için sağlık ocağındaki ebe karbonatla zeytinyağınu karıştırıp sür bi 15 dk bekle konak tarağıyla tara dedi. Tek seferde gecti.