Zumrab Travellere arasında orta büyüklükte fiyatına göre fazlasıyla pozitif yönü olan tek araba CASUAL QUATRO TRONE SAFE 💕. Kumaş seçimi ,sürüş hafifliği ,manevra kabiliyeti ,hafiflik mükemmel .Otobüs ,dolmuş ,tek kapılı arabaya rahatlıkla sığıyor fazlaca memnunum .Gidip görmenizde fayda var 💕
Görümcede de var cadillac serisi mesela 5 sene olmuş 2.ci cocugu oldu rahatlıkla kullanıyor bir soru olmadıda eskime payına kadar saglam araba .Ben aşırı araştırarak aldım şahsen bana artı eskilerini yazdım ihtiyacıma göre aldım .Araba var ama dolmuş otobüsede bineceğim kendi basıma rahat olsun hafif olsun görsellik olsun derken .Prego ,kraft xxl ,mamaspapas arasında kalmıştım internetten bakarak felan .Prego ile kraft modele bakmam la hayır demem bir oldu öyle bir sürüş yok ağır araba iterken yorar insanı zaten ve çok devasa .Mamas papas çok Harika ama Puset vs olmadıgından ekstra alındığından almadım .Casual denk geldi mağazada aynı mamas papas özellikleri var kumaş kalitesi olsun .Normel fiyatı 2000-2400 indirimleri takip edersen 1700-1800 de bulabilirsin .Bu arada travel hayır hayır diyenler ilaçla herkesin tercihi sezaryan ile normel ayıranlar gibi tavır sergiliyorlar kendin için en kullanışlı neyse onu al insanları onemseme😇😂😂😂