feride11555 kabizliktan dolayi lavman yaptim kendime acaba Anne sutune gecip bebege zarari var mi kullananlar cevap verebilir mi😔😔😔
Mom89_ feride11555 lavmanla anne sütünü nasıl birbiriyle ilişkilendirebildiniz acaba ? Bence bunu konuşalım🤣🤣🤣🤣
Ah_neredeee_vah_neredeee feride11555 Bağırsaklardan emilen bişey anne sütüne geçer bence ama Risk oluşturur mu bilemem .. gerçi bebeklere de daha farklı türevleri uygulanabiliyor ama 🤷🏼♀️
Ecrininannesi21 feride11555 Süte zararlı değil bende hemoroid var 2 aylık bebeğim var kabız oldum doktor bana lavma verdi doktorada sordum zararı varmı diye yok dedi bebeğe süt vere bilirsin doktorumda uzman doktordu
Balkes feride11555 keşke eczacıya danissaydiniz kullanmadan önce. Çünkü emzirenler için ayrı oluyor .
Mom89_ Ah_neredeee_vah_neredeee feride11555 çok ilginç . Çünkü doğumdan sonra gazımı çıkaramadım diye bana lavman yapıldı ama hiç bi hemsire emzirme vs . Demedi . Doğumumdan bikaç saat sonra olmasına, bebeğim yeni doğmasına rağmen yani . Emzirmiştim böyle bişey hiç duymadım gerçekten.
Ah_neredeee_vah_neredeee feride11555 Riskli ilaçlar grubunda çünkü lavman :) biz çok basit bir ilaç gibi görüyoruz ama aslında riskleri var . Bence siz prospektüsü göre hareket edin derim
Ah_neredeee_vah_neredeee Mom89_ Riskli ilaçlar grubundan biri lavmanlar .. o zaman emzirdiğiniz süt çok çok az olduğuniçin sıkıntı yapmamıştır bence :) birde kar zarar ilişkisi dışkılamanız o zaman daha mühim olabilir
feride11555 kubraugur emzirdiniz mi peki sknti yasadi mi bebek benim kuvezde sagip goturuyorum o yuzden