Sumuss Nsnmsl çocugun saglik li mi ? Yada kilosu dusuk diye herhangi bi saglik problemi var mi ? Yoksa zayif olmasinin cokda bi onemi yok bence. Desemki cok cok zayif ayina gore o zaman sorun yap kendine ama cokda zayil degil yani
Nsnmsl Sumuss şuan için bir problemi yok. Her gittiğimizde tahliller yapılıyor , haliyle üzülüyor insan kilosu normal olsa bu eziyeti çekmez diye. Fikir almak istedim sadece kıyas değil amacım
Sumuss Melek21 canim benim kizimda 3200 gram dogdu hastaneden cikardan 2800 du suan 4 bucuk aylik 6 kilo doktorlar saglikli ise kiloyu takmayin diyo ama bziim milletimiz kiyasliyo cocuklari birbiriyle sonra cocugum zayif paikolojisine dusuyo
Melek21 Sumuss valla ben çok laf yedim bu yüzden keşke takmasaydım ama sarılık oldu açlıktan herkesler birşeyler deyince bende kendimi suçlamaya yetersiz görmeye başladım
Ahsenimltm Zozan üslubunuz hic hos degil birda fikirbalnak icin soruyor benim doktorumda ilk aylarda 800 1000 almasi gerekiyor dedi az aldi benimkide mama takviyesi yaptik sonra kestik . 3 aydan sonra kilo alimi zaten azaliyor
Larinaz Nsnmsl suan oldugu kilodan ziyade aldıgı kilo önemli.benim bebegimde az kilo alıyordu mamaya basladık dr un isteğiyle cnk zayıf olması sıkıntı değil neden kilo alamadıgı önemli.