Nsnmsl Bebeğim kız ve 2 ay 22 günlük kilosu 5.200 az olduğunu söylüyorlar. Sizce normal mi? Tek öğün mama veriyorum
Sumuss Nsnmsl bilerek mi yaziyosunuz anlamadim ama 😂 benim kizim 4 bucuk aylik 6 kilo ve doktorumuz kilosunun normal olduugunu soyluyo . ya sizin doktorda sikinti var ya bizimkinde😂
mrshavva Nsnmsl kim söylüyor az olduğunu Benim kızım üç aylıkken 5.400 gramdı onu diyen boş konuşmuş hiç takma kafana
Cglmsl Doğdu kilo nedir? Kime göre neye göre az? Sağlığı yerindeyse boşversene sen taşıması kolay oluyor bir de öyle düşünün :)
MinnakDefnem Benim kızım düşük doğum kilolu doğan bi bebekti. 3 aylık kilosu 5.500 ve doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Sadece anne sütüyle besleniyor.
Zozan Nsnmsl ben de anlamadım şaka mı yapıyorsunuz benim kızım iki gün sonra 7 aylık olcak ve 6.500 kafayı yediniz iyice
Melek21 Sumuss onun Doğum kilosu yüksek ondan az almış yani benim oğlan 3200 doğdu sarılık falan derken 2700 e düştü şimdi 2 ay 12 günlüğüm 5300 olmuş oğlum hala az gibi ama bana aylık bir kilo almış olması kafi demişti e onun dediğine göre az sanki
Yagizmomms Sumuss Arkadaşın bebeği zaten 4 kilo doğmuş ama. 2.5 ayda 1200 gr almış sadece ve evet az almış.
Nsnmsl mrshavva Sütüm çok azdı çok çabaladım 28. gün geldi. Emzirmeye çalışıyorum sürekli mamayı 4ten 1 öğüne düşürdüm. Doktorum sürekli arttırmamı söylüyor.Sütümde var aslında
Sumuss Nsnmsl çocugun saglik li mi ? Yada kilosu dusuk diye herhangi bi saglik problemi var mi ? Yoksa zayif olmasinin cokda bi onemi yok bence. Desemki cok cok zayif ayina gore o zaman sorun yap kendine ama cokda zayil degil yani
Gevrann Nsnmsl ne azı ya maşaAllah gayet güzel. Benim oğlum 3 aylık kilosu 5600 😁 demek ki oğlum kuru kemik
mrshavva Nsnmsl sütün varsa mamadan uzaklaş ten tene yap banyo yap beraber emzir sürekli ben o kadar pişmanım ki o aptal doktoru dinleyip mama verdiğime
Nsnmsl Melek21 kızımda yoğun bakımda falan kaldı. 3.400e düşmüştü sarılık olmadı ama. 1 öğün daha ekleyeyim o zaman bakalım nasıl devam edicek 😊
Sumuss Melek21 canim benim kizimda 3200 gram dogdu hastaneden cikardan 2800 du suan 4 bucuk aylik 6 kilo doktorlar saglikli ise kiloyu takmayin diyo ama bziim milletimiz kiyasliyo cocuklari birbiriyle sonra cocugum zayif paikolojisine dusuyo
Melek21 Nsnmsl bende mama veriyorum İnan yetmiyor sütüm ne yediysem ne içtiysem olmuyor birgün varsa 5 gün yok mama takviyesiyle geçiyor
Ahsenimltm Zozan üslubunuz hic hos degil birda fikirbalnak icin soruyor benim doktorumda ilk aylarda 800 1000 almasi gerekiyor dedi az aldi benimkide mama takviyesi yaptik sonra kestik . 3 aydan sonra kilo alimi zaten azaliyor