Duru07 Kızlar aptamil comformil kullanmamıza rağmen bebeğim çok gazlı ve aptamil mama içeriği çokta temiz değil diye duydum hipp almayı düşünüyorum nasıl sizce
Tugceynr Duru07 biz memnunuz gaz filan yapmadı 2 numaraya geçtik bugün doktorumuz tavsiye etmişti 5 aylıkken başladk biz 1 aydır bir sorun yaşamadk
Ogulcan Duru07 hipp kullandım kaliteli mama ama ilk doğumda kullandık bizi kusturdu ve kabızlık sorunumuz oldu golden goart araştır canım tavsiye ederim hem besin değeri yüksek hemde kabız ve gaz sorunu yok
MinikTospa Duru07 biz yaklaşık 1,5 aydır hipp kullanıyoruz.Gaz ve kabızlık yapmadı aksine kabız olan bebeğimin bağırsakları düzene girdi ve düzenli bir şekilde kakasını yapmaya başladı. Biz çok memnunuz. Tek problem fiyatı yüksek 😞
Busenurd Duru07 doğduğundan beri kullanıyorum 3 buçuk aylık olduk kabizlik gaz problemi yapmadı ama sık sık acıkıyor tok tutmuyor gibi🤷♀️
Busenurd Asilkaran kac saatte bir kaç cc veriyorsunuz acaba? Benim bebeğimde 3 bucuk aylik tok tutmamaya basladi sanki
Asilkaran Busenurd 4 saatte bir 150 veriyorum ama duruma göre 3 buçuk saatte bir de oluyor gece bu süre uykusuna göre uzuyor tabiii
Busenurd Asilkaran gece uykusunda bizimde uzuyor mama süresi ama gün içerisinde 2-3 saatte bir 120-130 cc içiyor 150 yapıyorum onunda tamamını içmiyor bende mama doyurmuyormu acaba diyorum ya kilosu boyu falan iyi aslında
Asilkaran Busenurd tabiii ki bazen benim de bitirmiyor 100 içtiği de oluyor yani aslında günde 5 kere 150 içse yeterli ama dayanamayıp yapıyoruz işte 😃
Asilkaran Busenurd yok olur mu öyle şey bizim şu an 6700 64 cm ki 3 kilo doğduk 2700 e düştük hani ona rağmen iyi toparladık diye düşünüyorum sizin kaç 😃
Busenurd Asilkaran boyu 64 cm 7.300 kilo😅 bizimkide 3300 doğdu 3200 e düşmüştü valla dediğin gibi az verince ayri dert fazla verince ayri😂
Asilkaran Busenurd maşallah daha nolsun çok takıyoruz aslında en azından içeriği nispeten daha temiz sindirimi de diğer mamalara göre daha kolay bence olumlu özellikleri fazla ☺️
Rbulgen Duru07 benim oğlum ilk 3-4 ay hipp organik combiotic içti aptamil evolvia sma hiçbiri yaramadı hip gerçekten iyi bi mama