Deletedmom27337 Baby plus yoğurt makinesi aldım birde ebebekten yoğurt mayası. Dün yoğurt mayaladım fakat biraz cıvık oldu. Sizde tutuyormu?
Cgdmltr93 Deletedmom27337 yoğurt mayalamak için makıneye gerek yokki. Kavanozda mayalıyorum ağzı açık şekilde. Çok güzel tutuyor
Puffymom Deletedmom27337 mutfak termometresiyle 42-43 derecede mayalayın. 5 saat sonra uyandırın. Dolapta ağzı açık 12 saat beklesin taş gibi oluyor. Kavanozda mayalıyorum ya da tupper da
GiybetReis Deletedmom27337 bende baby plus kullanıyorum. Activa ile mayalıyorum. Her kavanoza sütü doldurduktan sonra 4 kavanoza 1 tane activayı pay ediyorum. 8 saat makınedan sonra kapağı kapalı şekilde dolaba koyuyorum 1 gün sonra taş gibi oluyo😊
Ogulcan Deletedmom27337 canım sek in yoğurtluk sütünü al cam şişede normal sütte cıvık oluyor o sütle muhteşem tutuyor 🥰
Deletedmom27337 Cgdmltr93 alıcam demedim ki aldım dedim :))) bn senedim kendim mayalamayı pütür pütür oldu o yüzden almaya karar verdim. Siz tutturabiliyorsanız ne ala :)
Ogulcan Deletedmom27337 hahahha valla ben hem tutturamam hemde uğraşamam tefalin aldım sabah yapıyorum akşam süre dolunca kapaklarını kapatıp dolaba atıyorum mis 😂😂😂
Deletedmom27337 GiybetReis birde activia ile deniyim o zmn teşekkğr ederim :)) soğuksüt koyuyorsunuz değil mi
Ayazimm58 Deletedmom27337 Probiyotik mayadan ilk mayaladiklarim civik ve tatlimsi oldu mayaladikca kivami degisecektir 😊
Kyssyk Ayazimm58 mayayı çok kez mi kullaniyirunuz sonra mi taslasiyo. Ben yeni açıyorum hep de cıvık oluyo
GiybetReis Deletedmom27337 ona hiç dikkat etmedim aslında ama oda sıcaklığında olan sütler keklerde vs daha kolay kıvam kazanır belki öyle yapmak lazımdır. Yani ben nası denk geliyorsa o an öyle yaptım😅
Ogulcan Deletedmom27337 hahahha evet valla 😂😂 bak sek in yoğurtluk sütünü dene çok memnun kalacaksın 🥰
Ayazimm58 Deletedmom27337 Hafif sulandirilmis ver demisti doktorum bende hazir civikken verdim sulandirmadan 2 kasik maya ayırdım onunla tekrar mayaladım