Tazemomy minikmelegimmmm ben onu kullandım fayda etmedi zinco kullaniyorum şuan aşırı fayda etti tavsiye ederim:)
Busraky elcn4139 canım tek çare nurse harvers colex emin ol şurup bu doktora danış hemen al ben onla kurtuldum ama doktoruna sor Al mışıl mışıl sabaha kadar yatıyor
Ummus-kaan elcn4139 29. Aydan sesleniyorum değişen hiçbirşey yok hâla çok çok çok ağlıyor. Üstüne üstlük kıyafet takıntısı çıktı birkaç saçma kıyafet dışında hiçbirşey giymiyor
MH34 elcn4139 geçmiş olsun ne ameliyatı oldu belki de ameliyat nedeniyle sıkıntksı vardır ondan ağlıyordur gaz olduğuna emin misiniz
ASYA123- elcn4139 bizimkide ağlıyordu meğerse alerjisi varmış.diyete girince düzeldi ağlamaları..ağlıyor ama eskisi gibi değil uykusu geldiğinde aciktiginda artık.suan 1ay22,gunluguz.
Anneacemi56 elcn4139 alerjisi olan çocuklar normal.mama kullanmiyor ki özellikle sut alerjisi olan bebekler için alerjik olmayan mamalar var
ASYA123- elcn4139 Mamada var ama..benim kızda laktoz intorensi çıktı…ona göre mama verdi Dr.. hipp kullanıyordum kestik onu
Mervesnck elcn4139 o kadar anliyorumki ne kdar ilac kullandiysam fayda etmedi ne masajlar vs vs hergun o agladi ben agladim bu yasadigin cok normal canim 3 aydan sonra yavasliyor keske cozum olsa
Mervesnck Her anne tukenenilir anlik dolup birimme sonucu biktim diyebilir herkeste bu surec farklidir bu evlada isyan etme sevmeme vs degil yasadigini anliuorum canim yorulup tukenmen cok dogal