elcn4139 kizim sabah bi kalmiyor gece yatana kadar agliyor, öyle yorgunum ki anlatamam tükendim. pisikolojim kalmadi gazi var ve bu gaz ne yaptiysam gecmedi !!!! oda bikti bende
SedaMeyra elcn4139 kızınızın ve sizin ust vucudu ciplak olcak şekilde kanguruyla giyin ve ev isi yapin egilin kalkim vs.
Sesaa1 elcn4139 ahhh kendimin iç sesisin 2 aylığı geçtik bütün damlalar faydasız geldi nurse harveys den memnun kaldık birde ben ağladığı için hastane götürdüm idrar verdik ve kültürde bakteri çıktı idrar yaparken canı yanıyormuş
PrensesimEla elcn4139 bizde de durum hemen hemen aynıydı doktor metsil şurup verdi günde 3 defa 5 er damla şeklinde kullanıyorum üçüncü gün etkisini gösterdi şuan iki aylık ve rahatız. Biogaia tek başına çok etkili olmuyormuş diye duymuştum
minikmelegimmmm mihrosum Bizim de gaz çok biogai daha dün aldık ama pek bir etki göremedim hemen işe yaradı mi acaba?
Tazemomy minikmelegimmmm ben onu kullandım fayda etmedi zinco kullaniyorum şuan aşırı fayda etti tavsiye ederim:)
Handandmn35 minikmelegimmmm merhaba biogia bir gaz damlası değil probiotik damlası. Pek bizde işe yaramadı en etkili olan zinco oldu tam bir gaz damlası deneyebilirsiniz sabah 4 akşam 4 damla
Nurse42 minikmelegimmmm biogaia probiyotiktir gaz damlası değil yani bağırsak hareketlerini düzeltip uzun vadede etki eder gaz sıkıntısı çoksa biogaianın yanında gaz damlasıda kullanmalısınız o zaman faydasını görürsünüz biogaia yı bırakmayın kabızlık sıkıntısı çekmezsiniz Allah’ın izniyle
aselannesi33 Bizimki de aynıydı ilk haftasındn beri Nurse Harveys damla kullanıyoruz çok işe yaradı 1aylk şuan
simiyyy elcn4139 bişey diycem bulunduğunuz civarda baby spa var mı bebeklere çok iyi geliyormuş özellikle kolik tarzı bebelere bi araştırın bence
elcn4139 simiyyy öylemi biraz uzagimda var. ama 1 aylik ameliyatki bi sorun olurmu ki bide havalar biraz sogumaya basladi burda
Busraky elcn4139 canım tek çare nurse harvers colex emin ol şurup bu doktora danış hemen al ben onla kurtuldum ama doktoruna sor Al mışıl mışıl sabaha kadar yatıyor
MH34 elcn4139 geçmiş olsun ne ameliyatı oldu belki de ameliyat nedeniyle sıkıntksı vardır ondan ağlıyordur gaz olduğuna emin misiniz
Alinduru elcn4139 bir de alerji ihtimalini değerlendirin derim. Bi derdi olmasa bu kadar ağlamaz zaten. Besin alerjisi de böyle olabiliyor.
3MelekAnnesi3 elcn4139 3 4 aya kadar ne yapsak geçmiyor cnm ama kimyon Bi nebze rahatlatıyor emiyorsa siz bol bol kimyon rezene tüketin bitirmesede gazı azaltıyor 😔