yaseminoztrk Anneler merhaba, 6 ay 21 günlük kızım da 3 4 gündür hırıltı farkediyorum. Böyle konuşmaya çalışır gibi yaptığında özellikle. Neden olur? Üşütmüş olabilir mi? yada ne yapsam iyi gelir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Jdjdjdsj yaseminoztrk bebeklerimiz aynı gün doğmuşlar aynı benimde öyleydi bir Kaç gün önce doktora götürdüm Boğaz’ları biraz tahriş olmuş o yüzden öyle sesler çıkartıyormuş aynı sesmi bilemiyorum tabii ama hırıltı vardı ara ara çok degil antibiyotik ve balgam sökücü verdi doktorumuz
Cidokerem yaseminoztrk merhaba biz de 7 aylıgız ve önce hapsırmayla basladı. Snr öksürüğe cevırdı ama sankı ciğerden gelıordu hırıldı. İZotonık serum verdı 2cc buhar mak ıle verdk. Sabah aksam ama fazla da yapablrsnz demstı. Burnu ıcn de damla vermstı. Hırıltı ciğerden diil burn akntısından demstı. gece uyanıyordu damlasnı verıyordm rahatlıyordu ama en saglklısı dr unuza danışmanız çok gecmıs olsn
yaseminoztrk nursocum sanırım. Ne iyi gelir ki havalardan da emin değilim üşütmesine sebep oldum sanırım
BirAlparslanAnnesi Burnu boğazı dolu büyük ihtimalle evde buhar makinesi varsa yapabilirsiniz çok geçmiş olsun
yaseminoztrk BirAlparslanAnnesi gece 3 kez açıyorum uyuduğumuz oda da aslında. Burnunuda çekerim mutlaka ama boğazdan geliyor sanırım
BirAlparslanAnnesi yaseminoztrk ah kıyamam yaa kupkurudur bide onun boğazı odayı nemli tutmayada çalısın
yaseminoztrk BirAlparslanAnnesi bu ara bide çok farklı sesler çıkarmaya başladı. Ikınır gibi sinirli sinirli sonra öksürüyor hatta öyle ıkınıyor tahriş mi oldu acaba. Bu arada odadaki nem oranı %80 i buluyor nemlendirici ile birlikte kuruda değil ki odamız en fazla %60 a düşüyor
BirAlparslanAnnesi yaseminoztrk tamam işte burun tıkalı olunca nefes alamıyordur uykusuda bölünür sürekli kuzunun sinirlenir çırpınırda en güzeli buhar makineniz varsa eczaneden ventolim,cortair,yada budecort bunlardan birisini alın ve bebeğinizin burnuna buhar verin anında çözüm
yaseminoztrk BirAlparslanAnnesi olmadı buhar makinesini beşiğine daha yakın tutayım. Çok teşekkür ederim sorup alacağım eczaneden ❤️
Jdjdjdsj yaseminoztrk ben başladım işte o yüzden olabilir dedi doktorum sadece süre alışıktı bebeğim tahriş etmiştir dedi
yaseminoztrk Jdjdjdsj bu ara katı gıdadan değil ama çıkardığı seslerden tahriş oluyor olabilir. Çok garip sesler çıkarıyor çoğu ıkınır gibi ve öksürüyor böyle ses çıkarınca. Yine de çıkarmaya devam ediyor 🤷♀️