Mom8763 Mahfuza bende öyle bir koku yok canım eczaneden alıyor biz gerçekten dışarıdan alılanla fark ediyor mesela marketteki mamalar kokuyor ama eczanedekiler kokmuyor
Anne_6 Mahfuza balık yağı var çünkü içinde. Balık gibi kokuyor evet. Benim oğlum severek içiyor. Besleyici bir mama
mavilimor Mahfuza balık kokması tuhaf birşey değil ki balık yağı olduğu için tabiki kokacak o. Normal yani.
Mahfuza mavilimor ben içerisinde balık olduğunu bilmiyordum kokununda içeriğinde olduğunu bilmiyordum bi bayan yazmış sağolsun öğrenmiş oldum
shinemuu Mahfuza mavisgozlum Sema05 Deletedmom_49 Sedmc Bu mama kabızlık yapıyor mu? Bebeğim daha 4 günlük kakasını zor ve çok az yapıyor. Mamadan kaynaklı olabilir mi?
Mahfuza shinemuu kabızlık yaptığını duydum ilk zamanlar bizde de öyle idi ama düzene bindi. Kaç aylık bebeğiniz
Sema05 shinemuu bnde yapmadı. Sma ve Bebelac kullandım onlar yaptı Aptamil yapmadı bide ben doğdu doğalı su veriyorum
Poyrazalismom Mahfuza İçinde balık yağı olduğu için kokusu normal. Şu ana kadar dediğiniz gibi bir tüye rastlamadım 🤷🏻♀️ Genelde eczane yada E-bebekten alıyorum ben.
Bebiskomm Mahfuza evet canım olabilir o koku ben aptamil 4 veriyorum simdi biraz biraz bebegim 14,5 aylık sütte veriyorum mama da yemek de.aptamil harika bebegim de cok seviyor.ozellkle biberon yıkatken ck kokuyor yani.ama kesmiyorm mamayı cok vitamin var