vesselamm ErenimBalOglum evet biraz abartı duruyor düğünde kuzenim bordosunu giymişti gösterişli duruyordu birde rahat olmaz tril tril çiçekli alın onlar çok rahat oluyor
ErenimBalOglum vesselamm bordosu hoşuma gitmişti ama siyah dedim az zayıf gösterir dedim ama beğenemedim sonradan çiçekli bakıyorum esim beğenmiyor 😆 bu sefer evet ben giycem beğenip aldım diyelim 10 ton laf söyleyecek biliyorum fikirlerimiz uyuşmuyor bi türlü 😆
vesselamm ErenimBalOglum haha bencede de ama sonra üstümde görünce yakıştırıyor güzelmiş ya bu diyor 😄
Zlm ErenimBalOglum güzel ama yakın birinin düğünü falansa bana biraz düz geldi daha çok bayram için falan gibi
3children1mom ErenimBalOglum Kapalı değilim ama sanki günlük bir elbise 🤔 Nerde giymeyi düşünüyorsunuz 😊
Burcu35 ErenimBalOglum Trendyol modeste bakmanızı öneririm, türbanlılar için güzel elbiseler var hemde günlük kullanıma uygun 😊
ErenimBalOglum Burcu35 bi bakayım canim teşekkür ederim fikir amaçlı atabilirsin de foto vaktin olursa 😊
Burcu35 ErenimBalOglum Şimdi tarzınızı bilmiyorum belki attıklarımı beğenmezsiniz kendiniz baksanız daha iyi ama görümcem türbanlı ordan alıyor gayet memnun kumaşlarından vs 😊
ErenimBalOglum Burcu35 anladım canım tabiki haklısın genelde spor tarz giyiniyorm rahat işte 😊 ben bakayım