ErenimBalOglum Bebegim_28 açıkçası ilk defa elbise giyeceğim hep spor tarz giyindigim için bilemedim🤭
ErenimBalOglum Mom8763 😁 her gün bir kargaşa içindeyiz bakıyorum beğenmiyor eşimin bulduğu da ancak böyle oluyor
ErenimBalOglum Katya bende pek sevemedim 🤔 ama eşimde bisey beğenmiyor ki ah ah ancak bunu buldu işte 😅
Burcu35 ErenimBalOglum Ben beğendim ama kumaşı çok inceymiş gibi geldi. Hatları olduğu gibi belli etcek sanki
ErenimBalOglum Burcu35 likralı kumaş ürün yorumlarına baktim ben alanlar memnun cok fazla yapışacağini sanmıyorum ama günlük kullanım için rahat olmayacağını düşünüyorum o yüzden içime sinmedi 🤔
Burcu35 ErenimBalOglum Trendyol modeste bakmanızı öneririm, türbanlılar için güzel elbiseler var hemde günlük kullanıma uygun 😊
ErenimBalOglum vesselamm farklı renkleri var evet ama siyah biraz zayıf gösterir diye düşündüm ama bu elbisenin modelini ve günlük kullanım için rahat olmayacağını düşünüyorum sevemedim😊
vesselamm ErenimBalOglum evet biraz abartı duruyor düğünde kuzenim bordosunu giymişti gösterişli duruyordu birde rahat olmaz tril tril çiçekli alın onlar çok rahat oluyor