Birannebirbebek7 Allah rızası için Arelin sayfasına girip bu videoyu izleyin bundan daha fazla canımı yakan bişey yok yutkunamıyorum
Birannebirbebek7 Su içmek istiyor ama içemiyor su ya su için ağlayan bir bebek hatta aglayamayan sesi bile çıkmıyor nolur onun çıkmayan sesi olun yardım edin
Birannebirbebek7 İzledigimden beri bişey yiyip içemiyorum içim sızlıyor duyun artık Arel in çıkaramadığı sesini duyun
Birannebirbebek7 Hepimiz anneyiz hepimizin evladı var bu bebeği ve annesini en iyi biz anlarız yardım edin maddi durumunuz yetersizse gördüğünüz herkese Arel i anlatın sosyal medya hesaplarınızda paylaşın
Birannebirbebek7 Bakın %64 oldu kampanyası ve bu %ye 10 lira 20 lira 50 lira toplanan yardımlarla ulaşıldı az çok denemeden gücünüz neye yetiyorsa yardım edin minicik bir bebeğin alacağı bir nefeste bir yudum suda payınız olsun
Fitifiti Birannebirbebek7 İzledim akşam üzeri ve aklımdan çıkmıyor. Arel iyileşmeden bana rahat yok. Aklım,fikrim onunla.
Birannebirbebek7 Nokta bile olsa yorum yazın daha çok annemiz görsün daha çok kişiye duyuralım Arelimizin çıkmayan sesi olalım
_yaseminturann Birannebirbebek7 tabiki öyle zaten biz eşimle elimizden geleni bütcemize göre ayarlıyoruz canlınyayınları kampanyalarınoluyor katılıyoruz destek amaclı . sadece bizle bitmiyor bir yerden sonra daha fazlası gerekiyor demek istedim 😢 bazı kampanyalar güzel ilerliyor bazıları ise çok agır😢
Mamadora Allah rızası için, Allah şifa versin diyip geçmeyelim. Bu bebek yetim. Yetim sevabı kazanırsınız, 10 tl ye bile ihtiyaç var şu an.
Mamadora Aşağıda bağış ibanları var. Valilik onaylı bir kamoanya zaten. İsterseniz Turkcell ya da Türk Telekom hatlarınızdan AREL yazıp 2735′e medaj atarak 20 tl yardımda bulunabilirsiniz.
Swtlna Mamadora sadece Arel yazıp gönderdiğimizde 20 lira mı yardım etmiş oluyoruz, meblağı da biz mı mesajda yazacağız
BenDenizMustafakemalinannesi Mamadora teşekkürler canım burdan yapıldığını bilmiyordum şimdi yaptım 🙏