Masha_ Mercimekkoftesi Bebegim 1 bucuk yasinda yengeç inatçı dedigim dedik simdiden ama bakalım bizi neler bekliyor yükseleni aslan
Humagny Mercimekkoftesi ben yengecim omur boyu sizi çok seven kendinden önce ailesini ve sevdikleri için çabalayan gülerken aglayabilen anlık modu sürekli değişen duygusal gorunsede mantığının onaylamadığı hiçbiseyi yapmayan biri olabilir :)
Suheda16 Mercimekkoftesi benim kızım da yengeç 2 ay 5 günlük babasında durmuyor fazla sevmediğinden kucağına bile almadığından galiba bilmiyorum ilk çocuğum yükselenide terazi ben başka uygulama sitelerde araştırdım kızıda erkeğide çok anneci oluyormuş muş diyorum kızımdan önce hayatımda hiç yengeç tanıdığım olmadı
Mercimekkoftesi Suheda16 aaa benim kızın yükseleni de terazi, babasını görünce çığlığı basıyor. Babası çok ilgilenmiyor sanırım ondan. Bnmde hiç yengeç yok çevremde 🤷🏻♀️
Momkids Mercimekkoftesi ben yengeç Burcuyum kesinlikle size çok hayırlı evlat olacaktır düşkün olacaktır🥰 ama tabiki zor yanlarım da var. Çabuk kırılırım, kırgınlığım farkedilmezse çok hırçınlaşırım. Çevremdeki tüm yengeç kadınlar da bana benziyor 😁
Mercimekkoftesi Momkids Anlaşılan biraz dikkatli olmam gerekiyor bu konuda 😅 farketmezsem sıkıntı çıkacak gibi 😄
Eymiiii Mercimekkoftesi benim kızımda yengeç Burcu 14 aylık tam bir anneci diyebilirim öle agresif değil uyumlu sakin bir bebek inat geldi mi tutuyor ama bakalım daha çok değişir neler göreceğiz bakalım
Demetbulut Mercimekkoftesi normalde uysal sakin söz dinleyen bir yapıya sahip .. lakin ergenlik moduna girince aksi dikkafalı inat fevri davranmaya basladi suan 10 yasinda