Osmnn_457 Merhaba hanımlar diz kapağı ve dirsek kararmalarını iyi gelebilecek bir yöntem var mı evde deneyebileceğim
hmkn92 Osmnn_457 bende burada bekeleyeyım sinozun kararmalar için kremını kullanmıştım pek etkı etmedi
Merakligibi Expigment merhem al kullan sonrada bana dua et. Koltuk altı genital bölgede heryerde işe yarıyor
gzm_42 Merakligibi aldım canım bugün hemen etki ediyor mu veya bı skntı olur mu ilerde bebek falan istesek bı skntı olur mu genital bölgeye kullanmak için aldım çünkü
Merakligibi gzm_42 1 hafta on güne soyulmaya başlıyor. Hiç bi yan etkisi yok canım gebeliği niye tkilesin:)
Beyabann gzm_42 bu krem çok agır bi krem aslında sıkıntı çıkarabilecek bi krem cildiye doktorlarının en son çare olarak verdikleri krem ve siz bunu kendi kafanıza göre uyguluyosunuz iyi cesaret bence bi doktora danışın
gzm_42 Merakligibi ne bilim biraz takıntılı biriyim kullanırken iyice sorar öyle kullanırım ondan canım 🤭 günde kaç kez kullancaz peki
gzm_42 Beyabann en son çare olarak verdiklerini nerden biliyorsunuz canım doktor mu dedi merak ettim de aldım ama daha kullanmadim