Deterjanhanim Arkadaşlar merhaba. Oğluma oto koltuğu bakıyoruz hem uygun fiyatli hemde isofixli bir model buldum e bebeğin baby plus cosmo diye bir modeli var 9-18 kg. Kullanan varmı tavsiye edermisiniz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ArassMom_ Deterjanhanim joie every stage fx 0-36 kg isofixli olandan aldım 1 hafta olmadı ama çok begendim normalde hiç durmazdı arabada koltukta çok rahat etti 🤗 Ebebekte indirimden almıştım ama şuan eski fiyatına dönmüş 🙄
Minnakanne23 Deterjanhanim ben trendyoldan aldım 800 küsürdü hala aynı fiyatı geçen haftalarda ve ben cok memnunum oglum uykusu gelince uyuyo oyuncgını oynuyo hiç mızılamıyo bile
Buk Deterjanhanim bence dolap uygulamasından temizinden ikinci el alın. Ben öyle yaptım. Boşuna para vermeyin
Deterjanhanim Buk ya çok falzla bı bütçe ayırmadim ben zaten ikinci ele karşı da çok önyargiliyim ama temiz olursa tabiki olabilir siz hangi modeli aldınız ve ne kadar ödediniz?
Belgiansareweird Deterjanhanim 2.el otokoltuk tavsiye edilmiyor cunku nasil kullanilmis bilemezsiniz. Ve oto koltuklarinda kullanma tarihi var. Ona dikkat edin. 2.el almak yerine daha ucuz ama sifir birsey almaniz daha guvenli olur 🌸
Deterjanhanim ArassMom_ yaa o kadar bütçem yok ne yazık ki bu bahsettiğim model bütçeme uygun ama kullanıcı yorumlarını merak etmiştim ben. Burda da kimse kullanmıyor heralde
Deterjanhanim ArassMom_ 17 aylık. Bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım. Puset kullandık bebekken. Sonrasında kucağımda gitti. Ama şimdi aktif olarak araç kullanıcam o yuzzden şart oldu artik
ArassMom_ Deterjanhanim O zaman söylediğiniz tarz alabilirsiniz benim 9 aylık olacak o yüzden biraz daha yatar şekilli bakmıştım tesadüfen indirime denk gelince aldım. Bizdede pusette durmuyor bende araç kullanmak durumunda olunca sıkıntı oluyordu.