Jument Kızlar hangi kan damlasını almalıyım kafam çok karıştı yaa.. içeriği temiz, tadı da güzel olsun istiyorum.
minnoscan Jument kesinlikle ferrum kızım severek içiyor lekesi çıkıyor ve yeni tahlil yaptırdık kan değerleri de güzel çıktı
Jument yeni4747 siz kullanıyor musunuz . Ocean kan değerlerini pek yükseltmiyormuş diye okudum bir yerde. Yani bir anne bu yorumu yapmış =/
Guzelkizimbenim Jument kan değerleri yükselsin istiyorsanız bunları kullanmayın bunlar takviye ferrum kan damlasını kullanın bu kan değerlerini yükseltiyor
eymenzeynep Zeynep-almila ben kullandım çok memnun kaldım kan değerlerini yükseltti ve en önemlisi kabız yapmadı
Jument Guzelkizimbenim evet kan değerleri yükselsin istiyorum. Ocean ın içeriği temiz gibiydi ondan onu görünce kafam karıştı.
Guzelkizimbenim Jument bende onu kullanıyordum doktor onlar sadece takviye dedi kan değerinin yükselmesini istiyorsan ferrum kan ilacı kullan dedi
Balarisi_melisEla Zeynep-almila bizede sağlık ocağında hemşire verdi doktor bi kan eksikliği varmı dedi yok diyince 2 damla kullan dedi sizde kullanılması gereken bisey mi