Nursena19 72 den düştüm bu kiloya ama 5 kilo daha vermem gerek sanki bedenime yapıştı kaldı 🤷♀️ Bir türlü 65 den düşemiyorum . Sporda yapamıyorum yorgunlukdan 🤦♀️ Var mı bu kiloda olup da zayıflayan 🥲
Ah_neredeee_vah_neredeee Nursena19 bende 10 aydır 63 üm .. gitmiyor gerçekten .. birkaç kilo daha gitse tam istediğim gibi olacağım ama 🙄 İnatçı kilolar nasıl gider bilen söylesin
Cnnt000 Nursena19 Diyetle sağlıklı beslenerek. Ara öğünlerini tüket günde 3 litre su iç. Beyaz olan herşeyden uzak dur tamamdır ☺️ bide limonlu ayran birebir
3MelekAnnesi3 Nursena19 dogum yapalı 11 gün oldu yani anlamıyorum benden nasıl gidiyor bu kilolar kolayca sinir oluyorum 😏 66 67 yle doguma girdim dün Bi tartıldım 55 kiloyum hadi 5 i gitsin ne ara 11 12 kilo verdim yaa 😡
Yingyang Nursena19 65ten 46ya düştüm 1yilda hiç bişey yapmadım emziriyorum bide alerjik bebeğim olduğu için süt ürünleri kullanmıyorum
RuzgarMommys Nursena19 Ya vaalla onu bende anlamadım 😁 Çay kahveye seker atmayi bıraktım Beyaz ekmek bıraktım okadar aslinda Doğum yapalı 1 sene oldu tam Vücut anca kendine geldi tam hamile kaldığın kiloya geri döndüm. Spor bende yapamadim.
1Nisa1merve 1 senedir 65 67 arasi gittim geldim. Kizim ayaklanmaya basladi girmedgi delik kalmadi .1.sn oturmadim arkasnda kosacam diye.62 61 arasiyim su an şükür gidiyo gibi.
Ecml33 Nevolizm ne kadar zamanda düştünüz bu kiloya. 63 le hamile kalıp 73.5 doğuma girdim doğumdan sonra 65 kadar düstüm. Ama malesef geri kilo aldım 72 ye kadar çıktım. 8 ay oldu diyet spor yapmak istiyorum ama bir türlü iradeli olamıyorum