HafsaLina ipekk05 Bizim düzelmiş çok şükür ama boyun kasları yüzünden Bi tarafa dönemiyormus onu farkettik fizik tedaviye yönlendirdi Dr
ipekk05 HafsaLina Çok sevindim canım benim siz sadecw çift bez kullandınız dimi,boyun kasları içinde inşallah sorun çıkmaz ya hastaneye gitmeye korkar olduk doktorlar sürekli bişey çıkarıyo 🥺
HafsaLina ipekk05 çift bez kullanmadım ben büyük numara kullandım bezi ikiside ayni demişti Dr inşallah bisey çıkmaz ayın 7 sinde goz için gelcez o zamn fixigede girecez rota aşısı felan
HafsaLina ipekk05 Bizim bacak bogumlarimiz eşit bacak bogumlari eşit olmayan bir bebek vardı bugün hastanede kalca cikigi yok ama Bi şey söyledi aklıma gelmiyor ismi Bi hastalıkmış oda
HafsaLina ipekk05 Bebegim meme reddi yaptığı için doğru düzgün beslenemiyo 5300 kilosu 300 gr 25 günde 😔
ipekk05 HafsaLina hadi ya siz birde biberon vs kullanmıyodunuz demekki bu dönemde biberon kullananda kullanmayanda memeyi bırakıyo bi süre 🥺 bizimde çok iştahsızlaştı 3 saatte bir zar zor 100 ml süt içiriyorum atak dönemi falan sanırım
HafsaLina ipekk05 Atak dönemlerinde aksine iştah artışı olur dedi Dr umuz idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi test vermiştik bugün cikcak sonuçlar 3 te
HafsaLina ipekk05 idrarda üreme çıktı bizim tekrar idrar vercez yarın ona göre antibiyotik başlanacak ve bu iştahsızlık yapıyormuş canim
ipekk05 HafsaLina Aa çok geçmiş olsun ya sadece belirti iştahsızlıkmıydı idrarında farklılık huysuzluk ateş vs olmadımı
HafsaLina ipekk05 idrar sayısı az di idrar rengi sarı ben hep dedim sağlık ocağındaki kontrollerimizi yapan ebeye sen bol su iç dedi sürekli ben suphelendigim için yaptırmak istedim test Dr a gidince söyledim kalca için gittigimde
ipekk05 HafsaLina Anladım canım bu aralar iştahsızlar emmiyolar kana kana o yüzden idararı azalmıştır vucudu susuz kaldığı için belki enfeksiyona çevirmiştir ama ciddi bişeyi yoktur ya ateş huysuzluk vs olmadığı için