Asyabebek1 Bebeğim 51 günlük. Sabah sekizbucuktan beri daha uyuyamadım. Tam 7 saat oldu uyumadı.neden yapıyor olabilir
Morfrenk Asyabebek1 nedensiz olur çoğu zaman eğer huzurluysa uyumasın bir sıkıntı yok. Endişe etmeyin sık sık olur böyle şeyler benim kızım o aylarda günde 19 saat ayakta olurdu☺️
dertlikerkenez Asyabebek1 o dönem 10-11 saat uymamasına alışmıştık ancak 17 saat uyumadıgında cıldırmıstı oglum. Maalesef teoride günün 16-18 saati uyuması gerektiği söylenen bebekler pratikte hiçte öyle olmuyor. Bizde gaz mahvediyordu uykularımızı. İlla uyumaması için nedene de ihtiyacı yok maalesef.
Asyabebek1 Morfrenk günde 15 saat uyuması gerekiyormuş. Uyumak istiyor tam uykuya dalar gibi olurken hemen uyaniyor
Morfrenk Asyabebek1 gerekiyorlarla çocuk ne uyuyor ne büyüyor malesef. Her bebek kendi belirler düzenini😕
E_doga Asyabebek1 siz yazılana çizilene bakmayın her bebek aynı değil ki bir kalıba sokulsun. Evet uyuması gerekiyor bu doğru ama uyumamasının altındaki nedeni bulmak lazım . Benim kızımda uyumazdı. Kolik müziği açardım hamakta sallardım gazdan uyumazdı çoğunlukla o yüzden masaj yapardım çokça. Siz de deneyin
Esra-tuna Benimde bebeğim 2.5 aylık oda uyumuyordu o günlerde gündüz hep ayakta gece karanlıkta uyumayı seviyordu panik yapmayın bence zamanla oturur uyku düzeni :)
Asyabebek1 Esra-tuna ne bileyim ya ilk bebegim, tecrübesizim korkuyorum. 15 saat uyuması gerekiyormuş. 7 saattir hiç uyumadi
Asyabebek1 E_doga sabahtan beri gaz masajı yapıyorum, ninni açıyorum youtubedan. Kolik müziğini deneyeyim bir de
Morfrenk Asyabebek1 katılarak ağlaması, saatlerce ağlaması falan yoksa yani dediğim gibi huzurluysa sıkıntı yok, 2.ay kontrolünde sorarsınız☺️
AliasafZeval Benim oğlumda 51 günlük oda bugün sabah 8:30 dan beri uyumadı saat 3 gibi uyudu oda sizin gibi uykuya dalıp 5 dk sonra uyanıyor
Asyabebek1 Asyabebek1 Bebeğim sadece bı saat uyudu ve hala uyutmaya çalışıyorum. Neden olabilir bilen var mi
Mom262 Benim oğlum da uyumuyor sinirlerim bozuk en çok da ben bebeğimle ilgilenmek istiyorum eşimin ailesi alıyor yanımda ve korkuyorum bu gidişle bebeğim onlara alışır ya öyle olsa bebeğim beni değilde onları severse😔
Asyabebek1 Mom262 hala.bebegim uyumadi ve artık iyice yoruldum.kezke benim de bebeğime bakmaya yardım etcek biri olsa diye dua ediyorum
Asyabebek1 dertlikerkenez tam 16 saat uyumadi, evde çığlık kıyamet, gaz sancısı başladı, yatağa yattığı an bastı çığlığı. Başım ağriyir şuan , gözlerim acıyor.neden böyle olmuş olabilir ilk kez karşılaştık.kolik başlar mi 50 günlük bebekte