Deletedmom896 Arifeeee Şuan 17 aylık memeyi ve bezi bırakırsa ilk işim iş hayatıma dönmek olacak inşallah
papatya011 Arifeeee 3 ay 10 günlükken başladım ve erken başlamanın avantajını yaşadım çünkü bakıcıya gitmeye alıştı dünyayı fark etmeye başladığında bakıcıya gidiyordu ve süt iznimden dolayı yarım gün çalıştım iki ay sonra tüm güne döneceğim
Oykunur5377 Arifeeee bebeğim 8 aylıktı bıraktım mecburen su anda 22 aylık,zor olmadı ilkten daha kolaydı şu anda daha Zor kaçıyorum çıkarken mecburi çünkü bırakmıyor
Cmremla Arifeeee şuna 3 aylık olacağız 3 gün sonra iznim bitiyor ücretsiz alacağım bakalım kısmet işim çok güzel ama nasipte ne olacak bi ek gıdaya falan başlayalım da sonra karar vereceğiz ama hiç bırakamam gibime geliyor
Hasanveannesi Arifeeee 13 aylıktı başladım 1 aldır çalışıyorum en başta sürekli haber almak istiyordum kreşteki öğretmenini darlıyordum ama alıştık. Ha zor mu elbette zor ama herşey geleceği için😊
Sila91 Arifeeee ilk oğlum 8 aylıkken başladım işe,şuan 3 yaşında,5 aylık bir oğlum daha var pazartesi başlıyorum. Büyük oğlum sabah tekrardan işe başlayacağımı duydu artık ben seni sevmiyorum anne cunku işe gideceksin dedi 😢
ilkgozagrimm Sila91 kim bakacak cocuklarınıza bende 23 aylık kızım var bende başlamak istıyorum bakalım
gs271019 BBBuse bende bu ayın 13ünde başlıycam bebeğim 3 aylık çok üzgünüm bebeğim için çalışmak zorundayım ama nasıl ayrı kalacam bilmiyorum düşündükçe ağlayasım geliyor :(
kahvekokusuu Arifeeee 13 aylik suan yakinimda kres bulamadim bulabilsem hemen baslamayi düşünüyorum bulamazsam 2 yaşına kadar tuvalet egitimi biterse o zaman baslamyi düşünüyorum yakinimda en erken 2 yastan sonra bakan kres var çünkü
papatya011 BBBuse birde babaannesi imiş hiç gözün arkada kalmasın bizimkiler uzakta kimse yok bakıcıya veriyorum
BBBuse gs271019 ise gidince o kosturmayla zaman geciyor ama akıl hep onda kaliyor cok özleniyorlar ama onlar için mecburuz:/
Sila91 ilkgozagrimm kızım kreste,2 oğlana babanesi bakacak.bide bir arkadaşımın annesi babannemize destek olacak.cocuk fazla olunca desteksiz olmuyor