Pasa27 3 tane cocugum var küçüğüm daha 5 bucuk aylık kızım 5 yaşinda oglum 3.bucuk yaşinda nereden başlasam nasıl kolay olur eşyadamda cok😥😥
Taze-Anne28 Pasa27 ay daha yeni taşındık ama sizin daha zormuş benim sadece 4 aylık bi bebeğim var. Tavsiyem çok önceden başlayın bol miktarda koli ve hurç alın. Neyi nereye koycağınızı bildikten sonra çok zor olmuyor. Kıyafetleri çarşafları fln hep hurçlayın. Süs eşyalarınızı ve konsolun içini kullanmadıklarınızı hemen paketleyin en sona mutfak kalsın. Birde bir iki gün önceden yardıma birileri gelsin mutlaka
deletedmom1106 Pasa27 bukadar zorlanacak bişi yok sadece içinizdeki sizin gayrete ihtiyacı var Kıyafetler çarşaflar huçlara bardak tabaklar gazeteye sarılp kolliere ayakkabılar kolilere halılar rulo hop bitti gitti gerisini tasıyacaklar söküyo topluyo kuruyo annem 20 yıllık 4+1 evi 3 günde topladı iki sefer yapıldı sıgmayanlar akraba deposuna konuldu o yaptıysa herkes yapar
Kalpsizim33 Pasa27 en son mutfağı toparla kullanmadıklarını paketle ben en son gardroplar ve mutfağı toparlıyorum yeni taşındım Allah kolaylık versin
Deletedmom_26 Pasa27 Yatak odasından başlamıştık ben taşınırken koli ve hurç sayesinde çok kolay taşınmıştım mutfak en zoru tabi çocuk eşyası falan derken önce kıyafetleri atın hurclara gerisi gelir inşallah Allah kolaylık versin 🙏
Tgbkzn Eğer maddi durumunuz müsaitse taşınma şirketleri herşeyi gelip toplayıp yükleyip götürüyorlar siz sadece zinet eşyalarınızı alıyosunuz
Deletedmom78654 Kullanmadığımız eşyalardan , albümlerden , kışlık kıyafetlerden etrafta ki süsü püsü kaldırın önce sorası geliyor zaten . Birde kollilere ne koyduğunuzu üstüne yazın .
Meftun06 Pasa27 3 aylık bebeğimle sadece eşim ve ben topladık koskoca evi önce salondan başladık herşeyi kolileyip salon mutfak diye yazdık çok düzenli oluyor öyle ilk defa taşınıcaz bizde tavsiyem bol koli yastık yorgan vs hurçladık bende tekim eşim işten geldiği gibi yapabildiğimiz kadar yaptık bi taraftan kızımla ilgilendim zor oluyor ama bitiyor biraz önce başlamak iyi oluyor