Efosunannesi1 İyi akşamlar kızlar bebeğimin popişi pişti Mustela pişik kremini kullanıyorum pişik olunca Travazol kullandım az öncede tahin yağı sürdüm geçmiyor Daha çoğalmaya başladı ne yapmalıyım
Yusufefem Efosunannesi1 burada okumuştum geçmeyen pişik alerji belirtisi olabiliyormuş illa döküntü olması gerekmiyormuş
Tubade Efosunannesi1 travazol max 5 gün ve günde 2 kez sürülüyor mantara yakınsa kullanılıyor bilginiz olsun. İçeriğinde çinko olan krem kullanmalısınız mesela hametan pomad. Hamazinc onlar çok iyi geliyor
Nairobim Efosunannesi1 trukid yara kremi var bende onu sürüyorum trendyoldan almıştım fiyatı biraz uçuk 150 lira ama her derde deva her yara çizik düşmeden sonra falan kullanıyorum izi falan geçiriyor geçen pişik oldu onunla beraber pişik kremi kullandım akşama kalmaz geçirdi
Havva001 Efosunannesi1 bizde e bebeğin baby me nin pişik kremi geçirmişti 100ml 15 TL bi deneyin isterseniz 🤗
Yusufefem Efosunannesi1 bizimde uzun zaman geçmedi de Ondan dikkatimi çekmişti bir kaç gün daha bekliyorum
Yusufefem Efosunannesi1 çok çok kötü değil ama geçmiyor afedersiniz ama kakalı da asla bırakmıyorum bakımını çok güzel yapıyorum yine de geçmiyor
Hellobaby2 Kuzum burada okuyup bende kullandım ve aşırı memnun kaldım size de tavsiye ederim. Kesinlikle gül suyu 🌹 iki güne bütün pişikleri isilikleri geçti 🥰
Dehya Efosunannesi1 travazol mantar kremidir aslinda ama halk arasında pişik kremi olarak yerlesmis Hamazinc denediniz mi içeriğindeki cinkodan dolayı yara iyileşmesini hizlandiriyor
Nazli55x Efosunannesi1 banyo yaptırıp sudocremve bepanthol den başkasını tanımam pişikte çok geçmiş olsun 💐
RabiaMevaninAnnesi Efosunannesi1 Canim gectigimiz haftalarda kizim pisik oldu ama oyle boyle degil kaynar suyla yanmis gibi ve kabardı.hemen islak mendil kullanimini biraktim pamuk ve suyla temizlemeye basladim gunde 3 kere hamazing surdum ve 3 gune düzeldi cok şukur.
Efosunannesi1 RabiaMevaninAnnesi benim oğlum 4 buçuk aylık henüz ıslak mendille hiç silmedim hep pamukla temizlerim ama yinede pişti