Suu123 Mbal benim de çok şükür hiç yara olmadı. 2.5 aylık bebeğim. Makina yoruyor gibi geldi. Dediğiniz gibi geçmeyin masaj kısmını. Teşekkürler 🤗
Mbal Suu123 makina yoruyor o doğru. Aşağı doğru sarkmaya başladı zaten. 7.5 ay oldu bizim. Ama katlanıyoruz işte. Anne olmak kolay değilmiş. 😞🙏🏻🌷
Stora Sürüm artsın diye kiraladık, 3 ay bitsin dedik, 6 ay bitsin dedik, derken çocuk 14 aylık oldu. Hala kiraliktan sit sağmaya devam. Çalışıyorum haliyle hızlı ve güçlü çektiği için, vakitten kazanıyorum. Tavsiye ederim mutlaka.
1ben1eymen Eylulum1809 Yaşadığınız şehirde medical ürün satan yerlere bakabilirsiniz. Samsundan kiraladım ben.
Eylulum1809 1ben1eymen peki medela hangi modeli acaba 2 model var bende kiralayacagım kizim emmiyor malesef ne yaptıysam olmadı 43gunluk sagarak besliyorum
1ben1eymen Eylulum1809 Medela Lactina benimki. Aşırı memnunum. Onun sayesinde 2. Haftadan beri sağıyorum ve sütüm hiç azalmadı aksine arttı hep.
[silindi] Suu123 devamlı kullanmiycaksaniz arada çok geldiğinde sagyacaksaniz manuel alın derim bende çok geldiğinde kullanıyorum genelde emziriyorum
Arenn Suu123 ben kiralamıştım biberon.com da interneten bakın kiralama yapan bir sürü firma war postu açalı 2 ay olmuş çözdünğz öğ bilmiyorum hastane tipi makina ile evdeki makinalar arasında 10 kat fark war benim sütüm aşırı artmıştı emmedi zaten oğlum 17 ay kira ödedim hiç mama kullanmadım hem mama masrafım olmadı hemde bebeğim anne sütü içti bol bol markası ameda elite di bu arada
Uygurelif Suu123 bugün 5 AY 6 gündür kullanıyorum. Sık sık sağınca artıyor 5 saat arayla sağınca azalıyor tabi. Şu ana kadar 2de süt çocuğum var ameda marka kullanıyormm
Uygurelif Alpsmomm bulunduğunuz ile meselâ ben söyle arama yaptım “ kocaeli hastane tipi pompa kiralama ameda ” Sen de bulunduğun il için yaz hemen hemen her ilde var
birkatre Mbal merhabalar lansinonu kendi ayarlarında mı kullanıyorsunuz yoksa çekim gücünü en sona falan getiriyor musunuz? Ben güç ayarlarını değiştirmeden masaj modundan sonra kaçıncı ayarda sağım yapıyorsa onla devam ediyorum ama sütüm az çıkıyor. En sona getirip sağmayı denedim gene süt çıkmadı.
Mbal birkatre merhaba, sondan 2 tık düşük kullanıyordum. Sonra hastane tipi kiraladım bir süre. memeler de yumuşayınca ve o çekime alışınca son günlerde full kullanıyordum. Masaj kısmını atlamayın o önemli. Bi de zaman zaman değişiyor süt miktarı çıkmıyor demeyin düzenli sağın. 🌷